Actualitate

Absurd! Primăria Bistriţa protejează un trotuar pe care nu circulă nimeni

(FOTO) Primăria Bistriţa a decis să „protejeze” cu „ţevi sucite” un trotuar pe care nu circulă nimeni, ne-a semnalat un cititor Timp Online. S-a întâmplat pe strada Andrei Mureşanu, iar în urma intervenţiei au dispărut patru locuri de parcare care, până atunci, nu au încurcat pe nimeni.

Iată ce ne-a relatat cititorul nostru: „Mă numesc Dumitru Cruceru și locuiesc pe str.Andrei Mureșanu 3. Zilele trecute văd proletari de-ai Primăriei instâland pentru protejarea unui „trotuar” de lângă blocul meu niște ţevi sucite portocalii care să blocheze parcarea a 4 mașini. Acel trotuar în realitate nu este parcurs de nimeni (nu știu dacă nu cumva vrea să-l folosească șefa din Primărie care a dispus isprava) și singurul efect este că s-au redus cu 4 locuri posibilitățile de parcare într-o zonă în care Primaria încă nu a decis să le închirieze. În acea zi am încercat să vorbesc la telefon cu aceia din Primărie care au decis acea lucrare. Am sunat la câteva interioare la care m-au îndrumat (politicos) unii care au răspuns. În final, am aflat că trebuie să sun la direcția condusă de dl.Crețiu, dar cea care a răspuns mi-a explicat că nu sunt în incintă niciunul din cei care au decis aiureala. Vă arăt și poze despre ceea ce v-am povestit. Poate dv. reușiți să arătați cât de aproape e Primaria Bistrița de interesele cetățeanului”.

   

Tot el se întreabă de ce nu vede Primăria Bistriţa adevăratele probleme din trafic.

„Aceeași Primarie nu vede de mai bine de 10 ani țigănia și nesimțirea de pe Bulevardul Republicii de pe trotuarul de la Piraeus Bank și până la Str.Ursului pe unde trec zilnic sute de oameni, inclusiv școlari de toate vârstele, care de multe ori șterg cu hainele lor mașinile parcate pe trotuar. Acolo nu se protejează adevăratul trotuar cu nimic. Și în loc de a risipi metalul pentru a te scărpina unde nu te mănâncă mai bine ar face Primăria nişte coșuri de gunoi: pe distanța de la str.Crinilor până la floraria Magnolia nu este nici unul, în schimb găsești gunoaie”, a adăugat cititorul nostru.

10 comentarii

 • Ca sa cresti disperarea oamenilor si sa se bata pe locuri de parcare scumpite, trebuie sa elimini eventualele alte locuri de parcare.
  Logic, nu?
  Iar daca firma care a facut lucrarea a cotizat la buzunarul primarului, atunci lucrarea trebuie facuta, chiar daca nu e necesara.
  Clar, nu?

 • dar tevile alea se pot scoate foarte usor.
  trebuie doar putina determinare si un prelungitor care sa aiba un flex la capat.

  PS: si eventual batute dupa aceea de spinarea desteptilor care le-au montat.

 • Foarte protejat cu bare este un trotuar care trece prin fata Carbis spre casa primarelui… uite-asa, ca sa vedeti voi, bistritenii, cata „grija” fata de voi manifesta autoritatile!

 • daca nu le puneau, sigur parcau masini!!! Masinile , nu ar fi lasat o distanta rezonabila de trecere, sau ar fi impiedicat circulatia pietonilor.Plus ca nu cred ca ar conveni nimanui care un perete exterior ca cel din imagine, in fiecare dimineata sa ii turuie o masina in cap! pana la urma trotuarele trebuie sa ramana trotuare, iar carosabilul carosabil. Parcarile daca nu ajung, sa se mai umble si pe jos, sa mai reducem nr de masini pe cap de familie, si sa nu ne mai inchipuim ca orasele sunt doar ale masinilor!!!!

 • Imi pun intrebarea „Oare chiar asa este cum relatează locatarul? Este adevărat că pe acel trotuar nu curculă nimeni? Dar pe unde circulă oamenii din zonă? Pe stradă? In zig-zag printre maşini?
  Pe unde circulă pietonii de nu mai este nevoie de trotuar?

 • In calitate de locatar al blocului nr.3 pot sa va precizez ca articolul este părtinitor.
  De fapt, barele sunt amplasate întrucât în momentul în care sunt parcate masini pe trotuarul respectiv, o mare parte din mașinile din parcarea amenajată nu pot iesi.
  Mai mult, pe trotuarul în cauză are obiceiul să parcheze o autoutilitara de 2.4 tone, care îngreunează traficul.
  Barele au mai fost amplasate si anul trecut, dar au fost smulse „din eroarea” unor proprietari.

 • De ce nu se pun chestii dinalea pe Republici ??? Acolo cretinii parchează pe trotuare pînă în perete să fie siguri că nu trec pietonii.

 • In parcarea cu pricina sunt numerotate locurile de parcare de mai multi ani, dar desi sau depus dosare pentru inchirierea locurilor de parcare de vreo 3 ani Primaria Bistrita nu organizeaza nicio licitatie pentru acestea, dar se ocupa de activitati inutile cum sunt aceste bare care va asigur ca vor disparea in cateva zile. Nesimtire marca Primaria Bistrita, condusa de primarul Cretu (de la PSD).

 • Radu și Adrian, cred că dacă ati trece pe acolo și ati sta 10 minute ați putea să vă faceți o părere mai clară asupra acelui trotuar. Dar aș dori să faceti același lucru si pe B.dul Republicii.
  Iar lui Andrei-vecinul meu, ii răspund că : da scrisoarea este partinitoare și este de partea celor care după ora 17 sosind acasă, nu mai gasesc loc liber in care să parcheze pentru ca Primaria nu și-a gasit timp să le inchirieze, și cele 4 locuri „inventate” erau chiar de ajutor, și nu au creat nici un fel de daune. Pentru faptul că d.ta nu stii face o parcare cu spatele ca să poti apoi să ieși cu mașina, este de vină doar cine te incalță, nu altcineva.
  Și poate ar fi fost fe folos dacă citeai până la capăt sesizarea mea și să-ți dai pareri și asupra adevăratului trotuar pe care circulă sute de oameni zilnic. Are și poze.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS