Actualitate Recomandări

Primăria Bistrița: Tel Verde pentru iluminatul public

Municipalitatea anunță că, începând cu data de 11 octombrie, sesizările privind iluminatul public de pe raza orașului Bistrița și localităților componente pot fi transmise la numărul de telefon:

Tel Verde 0800 500 072

Numărul de telefon este funcțional non-stop.

De asemenea, sesizările privind iluminatul public pot fi transmise, în continuare, telefonic sau scris, la sediul Direcției Servicii Publice Bistrița, strada Liviu Rebreanu, nr. 2-4, Bistrița, la telefon 0263 216202, interior 115 sau prin intermediul adresei de e-mail dspb@primariabistrita.ro.

Programul cu publicul al Direcției Servicii Publice este de luni până joi între orele 07:00 – 15:30, iar vineri între orele 07:00 – 13:00.

4 comentarii

 • Mai bine sunati direct la Electro-Ursa ca sa nu pierdeti vremea degeaba. In final tot acolo ajung apelurile D-vs. , eventual mai mult sau mai putin distorsionate. Evitati intermediarii !

 • Confirm că există această linie verde.
  Dar vorba lui Nenea Iancu, e sublimă, dar lipsește cu desăvârșire.
  Să rezolve problemele nu să-i certe pe cei ce-i apelează, așa cum mi s-a întâmplat astă seară.

 • Program cu publicul 7-15:30 ???? păi nu vă lăudați dle primar cu una din importantele „realizări”și anume că ați extins programul cu publicul???:))

 • O rog pe doamna CRISTIANA sa mearga pana la PALATUL de JUSTITIE sa vada minunatia de acolo. De ani de zile sunt sparte toate lampile de la sol din fata imobilului si cu firele in aer avem imaginea lumii a treia ,in nici un caz Bistrita Europeana nu trebuie sa se prezinte asa. Pana acuma faptuitorii nu au fost prinsi desi acolo sunt camere de luat vederi care sunt convins ca nu functioneaza.
  Si la arcurile complexului SUGALETE numai jumatate din lumini mai merg. Primaria are chef de glume si face aplicatii cu cetatenii in loc sa le traga un sut in cur celor care sunt platiti din bani publici sa aigure mentenanta iluminatului.
  Pe PIETONAL si mai rau. De ani de zile un DOREL habauc a daramat doi stalpi de fonta iar cioatele lor au cate o punga trasa pe ei. La doi pasi de DSP nimeni nu vede nimeni nu aude. Iestiti din birouri tovarasi !

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.