Actualitate

Primăria Bistrița vrea să cumpere teren în Viișoara pentru locuințe de necesitate

Primăria Bistrița intenționează să participe la licitația pentru achiziționarea unui teren de 1.000 mp în Viișoara, acolo unde vrea să amplaseze locuințe de necesitate (containere).

”Se impun soluții care să asigure existența unor locuințe de necesitate (containere) pentru persoanele aflate în dificultate care necesită urgent o locuință. Terenul prezintă avantajul de a se afla în proximitatea blocurilor de locuințe sociale situate în localitatea componentă Viișoara, str. Speranței”, motivează municipalitatea.


Terenul face obiectul licitaței publice organizată de către un executor judecătoresc pentru valorificarea proprietății ce aparține unui debitor.

Prețul maxim pe care îl poate oferi municipalitatea este 50.000 de lei, suma fiind prevăzută în bugetul local pe anul în curs.

Proiectul de aprobare a participării la licitație și cumpărării terenului se află pe agenda Consiliului Local în ședința din 30 septembrie.

(Foto cu caracter ilustrativ)

7 comentarii

 • Primarul isi impune ideile anuntate inca din campanie si bine face. Deja fiecare segment de populatie incepe sa primeasca din ce i s-a promis. De-aia creste si agitatia pesedistilor comentatori, care carcotesc mai mult ca niciodata despre orice face primarul.

  • draga Sever…. se pare ca ai salariu bun acolo de unde scribalesti asa cu spor laude la primar……nu-si impune nimeni nimc. sa fim clari, primarul nu este pus acolo ca sa isi impuna ceva ,clar???are salariu din bani publici si e pus acolo sa faca treaba si sa gaseasca solutii…la fel cum a gasit Cretu inaintea lui si Moldovan inaintea lor…. de ce trebuie atata pupat ?????ce segment de popolatie a primit ceva? ca segmentul ala care lucreaza de ii sar capacele n-a primit nimic. decat placute suedeze! aia ca prostii platesc, muncesc si trag ca boii ca sa aiba primarul taxe de unde sa isi ia salariul in timp ce angajaeaza si transfera pretini!!!! la primarie!!! despre ce vorbim?Cand o sa vad un primar care sustine patrua de mijloc a societatii da pe bune, cu facilitati pentru ca fac ceea ce trebuie….mai vorbim. Asta cu containerele este asa….pomana electorala…

 • Unde este adresa terenului şi când va fi licitația că vreau să particip şi eu ?
  În Vìişoara mai pot îndesa un bloc P+8 + 2 etaje retrase.

 • Idea cu containere este o mostenire din era Cretu. Nu este o idee stralucita crearea sau ranfortarea unui getou cu locuinte subventionate. Daca se doreste aducerea omenilor la un nivel mai inalt de trai, social si integrat, trebuia se aiba vecini cu exemple pozitive care le trage in sus nu doar tot altceas nivel fara speranta care le confirme ca nu are sens.
  Idea de getou artificial creat provine din capurile celor cu vile de lux si a celor care inchid ochi fata de realitatea crunta in care traiesc multi.
  De fapt este doar un semn de lipsa de vointa de a ajuta celor in situatii dificiile si lipsa de idei corecte care ar ridica nivelul de trai pentru tot poporul nu doar cei care traiesc in neoliberalismul pur.
  Nu ajunge se construiesti cladiri si locuinte, trebuie educatie, ceva de facut in timpul liber, alternative de ocupatii profesionale, subventionat si fascilitat antreprenoriatul individual. Trebuie populat zona industriala Sarata cu firme care creaza locuri de munca si pentru omeni mai putin calificati, trebuie o legatura pentru trafic direct acollo si anume un pod direct din Viisoara.
  Trebuia centru Viisoarei cu ajutorul biserici orthodoxe care tine spatiu ocupat cu nicio activitate si folosinta reconfigurat intrun parc unde se pot intalni toti omeni, transformat intrun loc de comunicare.

  • sa faca educatie partidul PNL cu Robert sighiartau in frunte! sa le faca ei educatie si sa ii duca in comunitatile lor. Noi nu mai vrem sa ii rabdam!!!! deja e prea mult, noi trebuie sa muncim, noi sa platim taxe, noi sa ii suportam….pana cand???????

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS