Actualitate

Primăria vrea parc în Wonderland și pe malul Bistriței în Viișoara

La rectificarea bugetară de săptămâna aceasta, municipalitatea alocă sume pentru documentațiile necesare (procedura de achiziție a proiectării, avize și acorduri) realizării unor parcuri, a unor spații verzi și a unui scuar, în total 268.000 de lei.

Amenajarea unui parc în Complexul Wonderland din Unirea – 50.000 de lei

Amenajarea unui parc pe malurile râului Bistrița în localitatea componentă Viișoara – 50.000 de lei

Amenajarea unor spații verzi în zona Subcetate  – 20.000 de lei

Amenajarea unui scuar în localitatea componentă Ghinda – 18.000 de lei.

3 comentarii

  • Nu-i rau ca prmaria vrea sa amenajeze parcuri in diferite locuri din oras, insa Cretu face pe prostul cand vine vorba de amenajarea Padurii Codrisor ca zona de agrement, pentru care exista o hotarare a Consiliului Local inca din 2015.
    Padurea Codrisor care se afla practic in inima orasului, ar putea fi amenajata conform proiectului, devenind locul ideal de petrecere diversificata a timpului liber pe tot timpul saptamanii. In plus Padurea Codrisor este flancata de cursul de apa a raului Bistrita, ceea ce sporeste posibilitatile de agrement si petrecere a timpului liber. Si nu in ultimul rand, dealul Codrisor ofera o priveliste splendida asupra centrului istoric al orasului Bistrita, prin numeroasele “puncte belvedere”, conferind zonei un potential de atractie turistica aparte. Amanajatra lui ar fi un beneficiu si pentru turistii care apeleaza la hotelurile din apropiere.

  • Bani aruncati iar. Cine merge sa se plimbe in parcu de la Wandarland? Sau laga apa la Viisoara unde se arunca gunoaiele?studii de fezabilitate si iar studii dar fara finalitate din pacate

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.