Actualitate

Primarii liberali, la București. S-au întâlnit cu premierul și cu președintele partidului (FOTO)

Mai mulți primari PNL din Bistrița-Năsăud s-au întâlnit joi, la Palatul Victoria, cu premierul Florin Cîțu, de față fiind și secretarul general al PNL, deputatul Robert Sighiartău.

Primarii prezenți la întrunirea cu premierul: Sorin Mititean – Șieu Măgheruș, Grigore Țiolan – Feldru, Sorin Hognogi – Spermezeu, Anchidim Pavelea – Runcu Salvei, Viorel Clapău – Rebrișoara, Ioan Mureșan – Nușeni, Sorin Avram – Leșu, Dumitru Tomșa – Urmeniș, Ionel Ropan – Petru Rareș, Ioan Becan – Miceștii de Câmpie, Stelian Cicșa – Ilva Mare, Marian Forogău – Șanț.

”Am avut o discuție foarte utilă cu premierul României și o parte dintre primarii județului Bistrița-Năsăud. Mulți dintre colegii primari au implementat proiecte cu finanțare europeană de mai bine de 10 ani și au întâmpinat mereu probleme. E unul dintre lucrurile pe care le-am discutat și sunt convins că vom optimiza întregul proces începând cu depunerea proiectelor și până la finalizarea lor. În perioada următoare, va trebui să fim pregătiți cu atât mai mult cu cât se va deschide noua linie de finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență, prin care sperăm să dăm un impuls dezvoltării locale. Îi mulțumesc premierului Florin Cîțu pentru că, în această perioadă, am avut nenumărate întâlniri în care am reușit să facem primii pași pentru a da viață noilor proiecte de dezvoltare a județului nostru”, a scris pe Facebook secretarul general al PNL, deputatul Robert Sighiartău.

Primarii s-au întâlnit și cu președintele partidului, Ludovic Orban.

https://www.facebook.com/robert.sighiartau/posts/2909814039260615

8 comentarii

  • au discutat despre masurile care trebuie sa le ia astfel incat peste 3 ani sa mai pacalaesca odata electoratul!!!

    • Nu ei au plecat fara Turc, el a ramas aici fara ei. A fost recent la Bucuresti. iar acum avea treaba, nu vreme de pierdut.

  • Gaşca lui Sigartàu??? A lui Turc cand vor merge la Bucuresti? Oricum multi primari il vor trada pe Sigartàu .Primarii vechi si cu voturi multe nu sunt oare agreati aici???De ce NU este si Sigartau in foto cu Orban???Multe intrebari care vor avea raspuns cat de curand!!!

  • Comentam nimic! Adevarul ca primarii PNL au fost mereu in opozitie in judet de cand ospatarul l_a inrosit.Fara contracte de la guvern,fara alocatii de la C. Judetean nu au putut sa_si cofinanteze proiectele europene si nu numai.Acum ca la putere tot in opozitie spre deosebire de marea majoritate a primarilor PSD care au uitat de PNDR si fondurile europene luand bani doar de la guvern

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.