Social

Doru Crișan: Ne apropiem de finalul modernizărilor de drumuri în Prundu Bârgăului. Ce urmează

Un proiect de 3,56 milioane de lei care vizează modernizarea a 10 kilometri de drumuri secundare din comuna Prundu Bârgăului se apropie de final.

Proiectul a fost realizat din fonduri guvernamentale prin Programul Național de Dezvoltare Locală și a vizat modernizarea de drumuri, construirea de apărări de mal, șanțuri, poduri și podețe.

“Chiar dacă a fost un an foarte dificil în care banii guvernamentali pentru acest proiect au venit cu mare întârziere și aproape toată vara nu s-a lucrat, mă bucur că reușim anul acesta să mai finalizăm un proiect important de modernizare a drumurilor din comuna noastră. Lucrările sunt realizate la cele mai înalte standarde de calitate și vreau să vă mulțumesc pentru răbdare și înțelege atât dvs. locuitorilor care ați fost nevoiți să suportați o perioadă mai îndelungată aceste lucrări cât și constructorului care a înțeles situația și a reușit să finalizeze aceste investiții cu mult timp înaintea termenului de execuție prevăzut pentru finalul anului viitor. Cu această lucrare ne apropiem de finalul modernizărilor de drumuri din comuna noastră. Mai sunt unele capete, unele bucăți de drum care au avut alt regim juridic și nu au putut fi asfaltate prin aceste proiecte, porțiuni pentru care sper să primim finanțare cât mai repede și astfel întreaga infrastructură rutieră să fie asfaltată”, spune primarul comunei, Doru Crișan.

Zilele trecute s-a finalizat și un alt proiect care a vizat “Înființarea și modernizarea infrastructurii rutiere forestiere și agricole în comuna Prundu Bârgăului”, proiect care a presupus modernizarea / înființarea a 12,913 km de drumuri forestiere aflate pe teritoriul administrativ al comunelor Prundu Bârgăului, Tiha Bârgăului și Bistrița Bârgăului.

Comuna Prundu Bârgăului a depus o solicitare pentru finanțare prin programul Programul național de investiții ”Anghel Saligny” a unui proiect care vizează modernizare de străzi și construirea unui pod în comuna Prundu Bârgăului, în valoare de 6 milioane de lei.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.