Politică

Primarul Ioan Turc: Reabilitarea energetică a blocurilor merge mai departe

”Reabilitarea energetică a blocurilor de locuințe în municipiul Bistrița se desfășoară într-un ritm foarte bun. Suntem un exemplu de bune practici la nivel național”.

Primarul Ioan Turc:

”În acest mandat, am reabilitat energetic 61 de blocuri cu 156 de scări cu 2.400 de apartamente, în care locuiesc 7.600 de bistrițeni.

De ce este importantă reabilitarea energetică a blocurilor de locuințe? În primul rând, pentru faptul că iarna oamenii au un confort termic mai bun și plătesc mai puțin. De asemenea, vara apartamentele sunt mai răcoroase. Nu în ultimul rând, blocurile reabilitate arată mult mai bine, orașul câștigă în frumusețe. Odată ce îngropăm cablurile, odată ce refacem trotuarele, odată ce refacem spațiile verzi, orașul crește în confort și în frumusețe.

Reabilitarea energetică a blocurilor de locuințe în municipiul Bistrița merge mai departe. Primăria are în portofoliu 100 de blocuri pentru care derulăm studii de fezabilitate și proiecte tehnice. De asemenea, am identificat și surse de finanțare.

Împreună facem orașul să arate mai bine în fiecare zi pentru că Bistrița este acasă”

(Material electoral comandat de Partidul Național Liberal – PNL Organizația Județeană Bistrița-Năsăud / Executat de Timp Online SRL – portal Timponline.ro / Codul unic de identificare al mandatarului financiar: 21240015)