Politică

Robert Sighiartău: Cetățenii din Bistrița-Năsăud trebuie să aibă siguranță și confort

”Creșterea gradului de siguranță și confort al cetăţenilor, modernizarea și eficientizarea serviciilor publice concomitent cu dezvoltarea spiritului civic, este unul dintre obiectivele mele pentru mandatul 2024-2028” – Robert Sighiartău, candidat PNL la președinția Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

Acesta poate fi atins prin:

  • Extinderea și modernizarea iluminatului public prin realizarea de investiții în spiritul eficienței energetice și a unui iluminat arhitectural de calitate, în funcție de specificul zonei și a clădirilor localităților.
  • Investiții în sistemele de supraveghere video în școli, intersecții, zone considerate cu risc de infracționalitate şi organizarea de campanii de combatere a infracționalității.
  • Intervenția promptă a poliției locale în situațiile critice și luarea de măsuri concrete, pentru a menține un nivel de încredere al populației în această instituție și descurajarea celor care nu respectă legea.

(Material electoral comandat de Partidul Național Liberal – PNL Organizația Județeană Bistrița-Năsăud / Executat de Timp Online SRL – portal Timponline.ro / Codul unic de identificare al mandatarului financiar: 21240015)