Actualitate

Primarul ales Ioan Turc și consilierii locali depun jurământul joi, în Piața Centrală

Primăria Bistrița anunță că joi 22 octombrie va avea loc ceremonia de depunere a jurământului de către primarul ales Ioan Turc (Alianța PNL USR PLUS) și de constituire a Consiliului Local Bistrița.

În cadrul festivității care va începe la ora 14.00, în Piața Centrală, în fața Primăriei, vor depune jurământul de credință primarul municipiului Bistriţa declarat ales la scrutinul din 27 septembrie, Ioan Turc, și consilierii locali declarați aleși și validați de către Judecătoria Bistrița.

Primăria Bistrița anunță, totodată, că traficul rutier va fi restricționat între orele 14.00 – 16.00 pe tronsonul din fața instituției.

Consiliul Local Bistrița este format din: Florin Urîte, Ioan Peteleu, Tudor Filip, Doina Macarie, Ionel Ruști, Daniel Brici, Cristian Munthiu, Sorin Hangan, Daniela Hudrea, Nicolae Pugna (toți PNL), Cristian Niculae – PSD, Alexandru Bria – PSD, Mathe Attila – UDMR, Lucia Săsărman – PSD, Andrei Kozuk – PSD (toți Alianța pentru Bistrița-Năsăud), Silvia Galben, Ștefania Stere, Oana Săcălean (toate PMP), Nicolae Pavelean – USR, Călin Stan – USR (ambii Alianța USR PLUS), Daniel Ciobănică (Partidul Verde).

5 comentarii

 • Johny , primarul trebuie sa cunoasca intai dedesupturile diverselor gasti si apoi poate sa actioneze.Pentru asta are nevoie de timp….Daca e inteligent poate sa asculte parerile tuturor dar sa faca cum ii spune ratiunea .Dumneata parca stii multe , poate chiar din interior , ori esti cal troian . Pare de departe ca ti-ar placea sa-l consiliezi , nu-i asa? Sunt destui care-l indeamna sa darame tot ce au construit altii , in multi ani.Daca asculta ce i se sopteste la ureche , fara sa verifice nimic , atunci prevad ca in timp va avea multi inamici.Cand un jocheu pleaca de la o herghelie unde lasa cai de rasa campioni , acestia au o sansa sa devina dupa un timp din nou campioni sub comanda unui alt jocheu care le-a castigat respectul (chiar daca nu si dragostea!).Sa stii draga domnule ca pupatorii in c.r nu se termina niciodata.Altfel spus , alt c.r , cu vechii si cu noi pupatori.Oare vine si popa?

  • Foarte mult îmi place cum ai pus problema, Leo. Un singur lucru nu ai ghicit. Primarul Turc nu își ia consilieri fără liceul terminat. Pentru ca tot ce citesti scris cu nume și prenume despre oamenii din primarie, de pe conturi false de fapt e scris de portarii Primăriei plus câțiva acoliți /acolite de-ai lor din Primărie sau împrejurimi. Și cred ca ii tot pomenesc pe șefii ăia, pentru ca acolo nu le-a mers cu traficul de influența pe care îl făceau în Primărie. Îs nervoși pe Crețu și ciumatii roșii pentru ca au fost dați afară. Nu a mai știut Crețu cum sa scape de ei, ca îl terorizau și pe el și pe restul cu rugămințile. Asa ca, Leo, nu cred ca primarul o sa plece urechea la ei. Și peste un an, doi, o sa vezi aceleași bârfe despre el.

 • Leo, sa nu cumva sa nu fii tu vreunul dintre cei mentionati pe ici pe colo si sa te simti cumva lezat de acele comentarii. Cu siguranta domnul Turc are consilieri si mai mult ca sigur deja stie ce are de facut. Era o simpla parere, sa fie atent ca nu cumva sa fie inghitit de sistemul parazit bazat pe pile si relatii, sistem corupt cu alte cuvinte.
  Cred ca este in interesul oricarui cetatean ca dl Turc sa reduca din personal dar mai ales din sefi, care iau salarii fara sa faca nimic, in-afara de periat seful….in general.

 • Primarul trebuie să se apuce rapid de muncă să lase „povestea lungă” și să facă lucrurile care se pot vedea și sunt absolut necesare pentru oraș așa cum este asfatarea pistei pentru cicliști de pe strada Drumul Cetății, pentru această pistă sunt alocați banii europeni și este proiect și toate avizele necesare este necesar doar să înceapă lucrarile (știu că cu munca este cel mai greu în Bistrița sper ca actalul primar să schimbe această părărere deja formată a Bistrițenilor).
  https://timponline.ro/ioan-turc-despre-pistele-pentru-ciclisti-mi-e-jena-de-ce-s-a-facut-pe-ce-strada-nu-ar-vrea-sa-le-mai-amenajeze

 • Pai „unul care stie” ai uitat pe Razoare si Abrudan de la Piata SRL sau zacusca SRL,De sefa femeilor de serviciu 3 găleți di un mop, seful de la mecanizare, dar de cel mai mare IT-ist director la comunicare, sefii de la politia locala vreo 8, alt șef la Cetin, vreo 8 pe la directia de servicii.
  Dezastru e numele tau Crețule, du te invartindu te, si speram sa plătești dupa cum tie sufletul si inima.
  Sa ai remușcări si sa ai parte de ce ai adunat cinstit.
  Credem ca Dumnezeu va face dreptate ca in rest ai cumpărat pe toti.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.