Actualitate

Primarul Ovidiu Crețu s-a întors de puțin timp din Germania. Cât a stat în vamă și ce a trebuit să facă

Primarul Bistriței, Ovidiu Crețu, care s-a întors aseară din Germania de la un colocviu pe teme de management și IT organizat de Universitatea din München, a spus că nu a completat niciun formular la vamă și nici nu a avut mult de așteptat ca să intre în țară.

Primarul a informat Consiliul Local că în zilele de luni și marți a fost la München. ”Am fost invitat la o dezbatere – colocviu pe teme de management și IT de către Universitatea din München. Chiar dacă lucrurile nu se petrec ca în Italia sau în altă parte, la colocviu s-au dezbătut foarte multe probleme referitoare la răspândirea și lupta împotriva coronavirusului”, a spus primarul în deschiderea ședinței de CL.

Întrebat când s-a întors din străinătate, primarul Ovidiu Crețu a răspuns: ”Aseară pe la 19.00 – 20.00 am intrat în țară pe la Vama Petea. În fața mea erau 4-5 mașini, am stat 8 minute în vamă, lucrurile au fost simple. Erau alții care aveau numere de Italia sau microbuze în general care erau trase pe dreapta sau pe stânga, dar pe la Petea se intra normal. Nu am completat nimic, am dat cartea de identitate și la grănicerul maghiar, și la cel român. M-au întrebat de unde vin, le-am răspuns și asta a fost totul. Nu au fost niciun fel de probleme. Am văzut ulterior că sunt probleme în vămi. Probabil în vămile care sunt mai aproape de Italia, dar în aceste vămi, nu”.

Referitor la colocviul la care a participat, primarul a spus că aceasta a fost impecabil organizat în condițiile date, invitații fiind sfătuiți să stea la distanță unii de alții și să lase locuri libere între ei.

13 comentarii

 • Ce draku să învețe ăsta despre management când a cheltuit milioane de euro și cheltuie milioane pe un proiect nefiabil cum este partia.
  Ăsta a fost la distractie în timpul serviciului și pe banii nostri.

 • Ăsta mai bine rămânea acolo pentru totdeauna, doar că trebuia să l ia și pe Neculaie, măcar făcea și el ceva bun, scăpa orașul de doi prosti.

 • E mai roșu la față ca de obicei sau mi se pare mie? Ceva carantină sau izolare, da nu la domiciliu că o duce bine acasă! După mine pe pârtie l-aș ține vreo 2 săptămâni!

 • Dar cine vreti sa mearga daca nu el si lipitorile de afise care se plimba pe bani publici de ani de zile,EI SI NUMAI EI.
  Ei pe proiecte europene.
  Nu inteleg de ce primarul si viceprimarul primesc 25% lunar pentru proiecte ori ai ori nu?
  Si ma intreb daca legea spune PANA la 25 % de ce naiba ei beneficiază de maxim, dat domnul primar nu are bani.
  De ce trimiti lingaii prin tari straine Cozma cu trupa, Avram, juriști, Ma, voua nu vii rusine nemernicilor?
  Sper sa platesti Cretule pentru toate abuzurile, bataia de joc la adresa asistenților personali, a muncitorilor si a celorlalti care nu te pupa in c–r.
  Sper sa nu-ti ticneasca de pensie .

 • Multe comentarii răutăcioase și fără rost. Eu aș vrea doar să întreb cum de nu intră domnul primar în auto-izolare la domiciliu dat fiind faptul că vine din zona galbenă?

  • Recomandări. Pentru că e nesimțit și îl doare în cot de oameni. Lipsa de empatie și respect față de cetățenii acestui oraș îl caracterizează. Cred că se pregătește să mai plece în niște concedii exotice, repede, repede cât mai merge pe banii noștri. Și se plânge ca nu sunt bani la primărie!!!

 • Dna. Cristiana, nu am folosit expresii sau cuvinte jignitoare in comentariile mele, dar vad că sunt cenzurate! Mă numesc Marius și nu am nici o legătură cu jurnalismul, sunt sigur că înțelegeți la ce mă refer!
  O seară bună vă doresc!

 • Mare adevar ,trebuie sunat la 112 pt dl Crețu, de ce pentru el nu este lege,sa intre in carantină, vrea sa intre in contact cu oameni pentru a fi puși în pericol ,la fel dl dr Cincea Dumitru si el revenit recent ,chiar in modul cel mai serios tr sesizat aceste 2 cazuri ,sau la ei există toleranță.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS