Cultură

Paul Știr: Momente unice la Căianu Mic

La Căminul Cultural din localitatea Căianu Mic a avut loc concertul de pricesne ”Pași spre Înviere”, eveniment la care invitată a fost cunoscuta interpretă Paula Seling.

”Momente unice la Căianu Mic! Concertul de pricesne ”Pași spre Înviere” a fost cu adevărat un eveniment înălțător și binecuvântat de Dumnezeu. Vreau să aduc felicitări invitaților noștri pentru prestațiile de excepție! În cadrul programului au concertat: Paula Seling ca invitat special, cursante ale Școlii de Arte Bistrița, Isabela Retegan, Giulia Vidican, Cristina Țermure, Roxana Pop și Grupul vocal ”Miorița” Căianu Mic, coordonat de pr. paroh Alexandru Gherghel si d-na Mihaela Retegan.

Mulțumesc publicului minunat pentru prezență, colegilor mei pentru implicarea în organizarea acestui eveniment, precum și tuturor factorilor care și-au adus aportul într-un fel sau altul.

Alături de comunitatea noastră au fost prezenți prietenii noștri, domnii Bogdan Ivan, Ministrul Digitalizarii, Ioan Deneș, senator, și Florin Moldovan, administratorul public al județului nostru. De asemenea, țin să precizez că acest concert nu putea fi organizat fără sprijinul domnului Emil Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, căruia vreau să-i mulțumesc că a fost întotdeauna alături de comunitatea noastră.

Oameni buni, vă doresc sărbători binecuvântate tuturor, cu pace, sănătate și bucurii alături de cei dragi!”, a transmis primarul comunei Căianu Mic, Paul Știr.

2 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.