Actualitate

Nunta Denisei cu Laurențiu a îngreunat traficul pe DN 17 și a asurzit Viișoara

(LIVE VIDEO) Viișoara a fost greu de traversat luni după-amiaza din cauza unei petreceri de nuntă care se ține la Vila Laurențiu de lângă DN 17. S-a circulat bară la bară pentru că, potrivit unui cititor Timp Online, toți șoferii încetineausă vadă ce se întâmplă în curtea casei respective, mai ales că mesele erau amplasate aproape până în drum, era pus și covorul roșu, iar prin gardul metalic se vedea foarte bine că e vorba de nunta cuplului Laurențiu și Denisa.

Mireasa a venit la petrecere într-o caleașcă trasă de cai, e și o lumuzină parcată în față și multe mașini scumpe.

Manelele cântate de solișiti și de formații au răsunat de au asurzit tot satul, iar amenda dată de jandarmii chemați la fața locului – de 200 de lei – nu i-a făcut pe nuntași să dea volumul mai încet.

Între timp, una dintre mașinile de la nuntă a fost implicată într-o tamponare la Crainimăt.

Etichete

15 comentarii

  • Pai au fost acolo sandariicu antemergator militia cu girofarurile pornite… mi s-a parut ca am vazut si ceva mascati gen testoase.
   Rectificare!!!! Nu e 1 limuzina!!!! Sunt doua!!!

  • 40 de minute a durat drumul de la Lukoil Pana dupa nunta, dar nu datorita curiosilor, ci a masinilor parcate aiurea. Pentru asemenea circ, chiar ar trebui amenzi mult mai mari.

 • laurentiu si denisa lol. cine mai is astia si cui ii pasa? dupa nunta de prost gust, par sa fie de etnie roma. macar ne facem de ras la noi in tara, nu peste hotare…

 • Si la biserica Sf Ana e mare debandada, masini parcate aiurea, agitatie! Politia comunitara ce pazeste, doar fluturasul de salariu?!

  • Biserica sf ana nu se poate numii biserica, este un fel de non stop dintre blocuri. O biserica mica iar oamenii stau afara. E la fel ca si biserica din pipera. Mai lipseste ciobanul becalii. Tiganiile sunt peste tot de prost gust. Au ajuns si la bistrita. S-au construit tot felul de sali de nunti unde nu se emit facturi.

 • Ce-i place romanului (romului)….circ si paine.Aici avem de toate,la asa ,,lume aleasa”nu putea lipsi nebunul de Cilica.Mai lipsete BBC-ul (Balan,Bojor,Chereji) iar staroste musai Mniculai(primarul virtual). Zicea bunica: dragu bunii sa sti ca intotdeauna prostia si domnia costa…iar prostul daca nu-i fudul ,nu-i prost destul….
  PAREREA BUNICII!

 • Aglomeratia nu s-a facut datorita curiosilor care vroiau sa vada ce e in curtea conlocuitorilor ci datorita nesimtitilor care au sfidat pe toata lumea prin ocuparea spatiului public inclusiv cel al unui drum european si au poluat si deranjat linistea si ordinea publica. Autoritatile=zero barat.

 • da politia romana ce pazeste?sa nu mi zica coruptii locali ca asta e solutia,o amenda….mascatii si jandarmeria,condusi la sediu toti.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS