Social

Primim la redacţie: Fum gros şi înecăcios în şesul Jelnei. Situaţia durează de două săptămâni

Un fum gros şi înecăcios se poate vedea şi simţi de circa două săptămâni în Şesul Jelnei. Poluarea provine de la abatorul din Orheiu Bistriţei, semnalează un cititor Timp Online care s-a adresat şi Comisariatului Judeţean al Gărzii de Mediu Bistriţa-Năsăud.

„Aș dori să vă sesizez despre o problemă de poluare a aerului, fapt ce se petrece deja de circa 2 săptămâni. Am efectuat și o sesizare online la Garda de Mediu, dar se pare că aceste sesizări se rezolvă în termenul legal de 30 de zile. În localitatea Orheiul Bistriţei, în incinta sediului Agro Ardeal, de 2 săptămâni iese un fum gros, fum care seara și dimineața nu se mai ridică, ci se prelinge în tot șesul Jelnii.In localitatea Orheiul Bistriţei în incinta sediului Agro Ardeal de 2 săptămâni iese un fum gros, fum care seara și dimineața nu se mai ridică, ci se prelinge în tot șesul Jelnii. Eu stau la circa 3 kilometri de zona poluării, dar de seara până dimineața nu poți deschide un geam că intră în casă fumul înecăcios.


Am încercat să sun la telverde afișat pe pagina Gărzii de Mediu, dar, din păcate, nu răspunde nimeni. Oare oamenii din satul Orheiul Bistriței nu au această problemă? Conducerii comunei Cetate chiar nu le pasă? Poliția cu aceste fapte de poluare nu are tangență?”, ne-a transmis cititorul nostru care a ataşat şi câteva fotografii făcute în zona în care locuieşte.

După ce a depus sesizarea online, după o vreme, a fost contactat telefonic de Comisariatul Gărzii de Mediu, însă acum este plecat din ţară în vacanţă.

5 comentarii

 • bine ca va deranjeaza fumul ala de 2 saptamâni, da’ putoarea aia de la statia de epurare care dureaza de 5 ani nu o mai simte nimeni.
  cine intra în orasul asta european efectiv lesina.
  riscul de accidente rutiere pe pasarela e cât incompetenta cretului.

 • Citizen…ce are sula cu prefectira, zău așa…esti pe primcipiul cu capra vecinului se pare !..aici pe șesul jelnei intr-o buna zi o sa dau curs la toate filmarile facite cu toti boss-ii care perinda zona…masini cu JUD si MAI la greu, dar nu pentru a face vizite de lucru, ci pentru a-și umple zarzanalele…Statia de epurare exista dar e nefunctionabila si oamenii deja sunt racordati nelegal iar ca sa fi „pace” cei care se ocupa de tot ce inseamna mentenanta devarsa in râu…si seara bazandu-se pe faptul ca functionarii responsabili nu lucreaza. Deci, domni/doamne/directori somn ușor ca poate numai daca apareti la TV stiti sa va faceti treaba!!

  • da’ chiar asa, n-are nici o legatura una cu alta.
   una este în Italia si alta este în Spania.
   noi astia care ne plimbam prin tarile astea doua, situate la câtiva km între ele, oricum suntem cetateni de mâna a doua si putem înghiti rahatul unor smecheri care se plimba în masini cu numere de JUD si MAI.
   iar garda de mediu se afla în concediu deci putem da foc la tara linistiti ca nu-i pasa nimanui.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS