Actualitate

Primul mare concert la TeraPlast Arena: Goran Bregović

În aprilie are loc primul concert la noua sală polivalentă din Unirea, care poartă numele TeraPlast Arena, și totodată cel mai mare concert indoor organizat până acum la Bistrița.

Celebrul muzician Goran Bregović vine pentru prima dată la Bistrița, alături de Wedding and Funeral Band, și promite un show plin de energie la Complexul Sportiv Polivalent din Unirea (TeraPlast Arena).

Vineri 21 aprilie, de la ora 19.00, Goran Bregović va oferi publicului un spectacol memorabil, în ritmurile balcanice care l-au consacrat. Timp de două ore, energia lui Goran și a bandului său vor face să vibreze fiecare suflet din public. Melodii celebre precum Bella Ciao, Kalashnikov sau Gas Gas vor răsuna, live, la Bistrița.

Biletele sunt disponibile în format electronic pe: https://www.iabilet.ro/bilete-bistrita-concert-goran-bregovic-84127/

Prețurile biletelor: 314,28 lei – categoria 1, 261,9 lei – categoria 2, 230,47 lei – categoria 3, 125,71 lei – categoria 4.

Goran Bregović (născut în 22 martie 1950, la Sarajevo, Bosnia), este unul dintre cei mai cunoscuţi compozitori moderni din Balcani. La vârsta de 16 ani, a pus bazele trupei rock Bijelo Dugme. A renunţat la grup la începutul anilor 1990 şi s-a dedicat world music. A creat coloane sonore pentru filme precum ”Underground” şi ”Arizona Dream”, regizate de Emir Kusturica, şi pentru ”Regina Margot”, de Patrice Chéreau. Creaţiile lui sunt influenţate de muzica din Balcani. A compus piese pentru artişti ca Iggy Pop, Ofra Haza şi Cesária Évora.

În deschidere va cânta trupa ZMEI3, grup muzical româno-german care a creat la Berlin un nou stil muzical: Rough Romanian Soul, care îmbină influențe de folk-jazz cu atitudine punk rock și cu un sound avangardist cu accente psihedelice. Muzica ZMEI3 spune povești despre oamenii și locurile pe care artiștii le-au lăsat în urmă, privite însă prin prisma noilor experiențe de la Berlin și a deschiderii totale către celelalte culturi. Trupa este compusă din Paula Țurcaș (voce), soprană de muzică barocă, Mihai Victor Iliescu (chitară, voce) și Oli Bott (vibrafon), vocea instrumentală a grupului.

3 comentarii

 • Bravo!
  Sala a fost construită pentru astfel de evenimente (concerte, târguri, adunări, sport pentru toți) și din când in când câte un meci de handbal.
  In sfârșit un concert cu plată (nu din bani publici).
  Țineți-o tot asa si oferiți cât mai multe clipe de bucurie bistrițenilor in “TeraPlast Arena Sport & Entertainment”.

  33
  6
  • Sala a fost construită pentru satisfacerea capriciilor lui Răducu. Politica, vânătoarea și asta. Să vadă suporterii mult roșu în fața ochilor. Tot el, dintr-un alt moft, vrea să dărâme și stadionul. Mai face un ban și din de acolo. Plus că-s mai aproape de casa lui situată pe singurul drum comunal din oraș.

   13
   12
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS