Actualitate

Principele Nicolae a promis că va reveni în ”paradisul Tăşuleasa”

Alteţa Sa Regală Principele Nicolae al României a muncit cot la cot cu cei 25 de voluntari din Bistriţa, Oradea şi Bucureşti în Pădurea Pedagogică a Asociaţiei Tăşuleasa Social. Principele, care a dormit şi în aer liber în cele şapte zile petrecute în campus, promite că va reveni curând pentru că s-a îndrăgostit de aceste locuri. (FOTO)

Alteţa Sa Regală Principele Nicolae a lăsat Casa Regală pentru o săptămână în natură. Vineri, în campusul Tăşuleasa Social, nepotul Regelui Mihai a lucrat alături de voluntari în Pădurea Pedagogică.

Principele Nicolae (28 de ani) a participat activ la udarea vegetaţiei, s-a dat pe tiroliană şi le-a arătat tinerilor fotografii din Kenya, unde a făcut voluntariat.

“Mă bucur să fiu aici, am învăţat multe. Copiii au fost foarte drăguţi, am lucrat cu ei în 2008 şi avem o relaţie specială. Aseară am dormit în munte, sub cerul liber, a fost umed dar plăcut. Vreau să mă întorc la Tăşuleasa, este un paradis aici, îmi place foarte mult”, a declarat el.

“Principele Nicolae face parte din echipa de bază a voluntarilor din proiectul Pădurea Pedagogică. Suntem bucuroşi că a fost printre noi. A fost o săptămână importantă, pentru că nu ne întâlnim toată ziua cu Alteţa Sa Regală aici la Tăşuleasa”, a spus Alin Uhlmann Uşeriu, preşedintele Asociaţiei Tăşuleasa Social.

Julia Popa

1 tasu social 2 tasu social 3 tasu social 4 tasu social 5 tasu social 6 tasu social 7 tasu social 8 tasu social 9 tasu social 10 tasu social 11 tasu social 12 tasu social

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS