Actualitate

Principele Nicolae al României, în campusul Tăşuleasa Social

Alteţa Sa Regală Principele Nicolae al României se află de duminică 30 iunie, timp de o săptămână, în campusul de la Tăşuleasa Social şi face parte din echipa de voluntari de bază ai asociaţiei în Pădurea Pedagogică. Principele Nicolae a vizitat Parcul Naţional Munţii Rodnei, zona Lacului Lala şi Vârful Ineu, Parcul Naţional Călimani cu Vârful Pietrosul.

Principele Nicolae a lucrat în Pădurea Pedagogică cu 25 de copii din Bistriţa, Oradea şi Bucureşti şi a împărtăşit din experienţa pe care o are ca voluntar în Kenya, informează Tăşuleasa Social.

Alteţa Sa Regală Principele Nicolae al României, nepotul Regelui Mihai, s-a întors definitiv în România după 27 de ani petrecuţi în Marea Britanie, pentru a prelua o parte din atribuţiile Familiei Regale. Principele Nicolae al României s-a născut la 1 aprilie 1985 în Geneva. A absolvit Colegiul Shiplake, din localitatea Henley-on-Thames, Marea Britanie, apoi a urmat Colegiul Royal Holloway din cadrul universităţii londoneze. Alteţa Sa Regală este fiul şi primul copil al Principesei Elena, cea de-a doua fiică a lui Mihai I. Potrivit Normelor Fundamentale adoptate de Majestatea Sa Regele Mihai I la 30 decembrie 2007, Coroana României şi poziţia de Şef al Familiei Regale se transmit Principesei Moştenitoare Margareta, apoi Principesei Elena şi, mai departe, Principelui Nicolae, el fiind astfel al treilea în ordinea succesiunii.


Foto: Andrei Dăscălescu/Facebook Tăşuleasa Social

2 asr nicolae 3 asr nicolae 4 asr nicolae 5 asr nicolae

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS