Actualitate

Problemele din sectorul forestier, dezbătute la Bistrița cu ministrul Deneș

(FOTO) Ministrul Apelor și Pădurilor, senatorul Ioan Deneș, a avut o întâlnire la Primăria Bistrița cu reprezentanți ai proprietarilor de păduri, administratorilor de fond forestier, industriei lemnului și mobilei, ONG-urilor și Gărzii Forestiere. La dezbatere au participat oficialități locale și județene.

”Salut inițiativa ministrului Apelor și Pădurilor, domnul Ioan Deneș, de a se consulta cu toți factorii implicați în ceea ce privește administrarea unui domeniu vital pentru societatea românească, silvicultura. În această dimineață a avut loc o dezbatere amplă la Bistrița, care a reunit peste 100 de reprezentanți ai proprietarilor de păduri, administratorilor de fond forestier, industriei lemnului și mobilei, ONG-urilor și ai Gărzii Forestiere din regiunea de Nord-Vest și din centrul țării. Guvernul PSD-ALDE, care reprezintă interesele românilor și ale României, arată din nou că îi pasă de modul în care sunt gestionate domeniile strategice ale țării. Vreau să îi mulțumesc domnului ministru Ioan Deneș și echipei sale pentru că a ales Bistrița pentru această dezbatere deosebit de importantă. Așa cum îl cunosc pe domnul ministru, sunt convins că doleanțele și problemele semnalate de oameni nu vor rămână fără ecou”, a scris pe pagina sa de Facebook președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan.

Ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, a inițiat un amplu proces de consultare publică, la nivelul regiunilor, pentru a fi identificate ”Prioritățile pentru inițierea politicilor publice în sectorul silvic și soluții alternative”. În urma acestor dezbateri se intenționează crearea unei platforme de dialog între reprezentanții ministerului și factorii implicați în sectorul forestier, în scopul identificării problematicii sectorului și a alternativelor față de politicile publice pentru abordarea acestor probleme.

10 comentarii

 • Cele mai mari prejudicii aduse PĂDURII din județ sunt la BISTRITA BARGAULUI unde primaru cu nașu sau, care are dosare in stagnare de miliarde de lei, ciocane false si zeci de cioate. De asemenea finu lui pe care vrea să-l pună Sef de Ocol are dosar cu folosire ilegală de ciocan in toate partizile tot cu prejudicii de miliarde.

 • Pentru cei care trageți sforile prin Județul BN: – Să vă fie rușine! Ați pus la Ministerul Apelor și Pădurilor un fanatic religios. Cum o să reprezinte ipochimenul ăsta România, când la nivel intelectual și profesional nu se ridică nici măcar la nivelul unui elev de liceu dintr-o școală silvică occidentală. Cine o să stea de vorbă cu el în reuniunile tematice internaționale? Dacă ăsta vă reprezintă pe voi, să vă reprezinte. Noi ceilalți trebuie să plecăm în altă parte.

 • Ce sa zica Gogule? Asta sta si asculta, dar nu pricepe nimic, sa mai si vorbeasca?
  Dar, e ministru incultul asta si asta e tot ce conteaza!
  Da, ce pocait e asta?

 • E cel mai potrivit om , Ptr aceasta funcție , filicitari Ptr domnul Denes , fanatici santeti voi , care scrieți tit felul de prosti ,

  • Prostii se scrie întotdeauna cu doi de i deoarece, în Județul BN, proștii care le comit sunt destui de mulți. Pentru celelalte greșeli gramaticale dă repede mâna cu Deneș ca să fii numit și tu ministrul învățământului.

  • Mihaita ! cred ca tu esti un retardat .
   Pararea mea . Si eu sunt de parere ca intr-un asemenea guvern tu ar trebui sa ocupi portofoliul educatiei.

 • Pe asta ( Denes) de ce nu l-au scos afara din sala cu politistii licali, asa cum au incercat cu Balan? Este un monument de prostie acest asa-zis ministru! Cine oare il poate asculta in-afara de pesedeii care au umplut sala?!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.