Actualitate Recomandări

Profesorii de la CNAM şi LPS, alături de Camelia Tabără

Colegiul Național ”Andrei Mureșanu” Bistriţa, şcoală în care Camelia Tabără este profesor titular şi pe care a condus-o ani la rândul, a transmis un mesaj de condoleanțe, cadrele didactice arătându-şi solidaritatea cu familia inspectorului general care trece printr-un moment greu.

Știu că unde nu e moarte nu e nici iubire – și, totuși, te rog: oprește, Doamne, ceasornicul cu care ne măsori destrămarea” (Lucian Blaga).

Suntem cu sufletul alături de profesoara Camelia Tabără, care veghează acum la căpătâiul mamei sale Varvara Negrușier – Doamna învățătoare retrasă cu trupul în „umbra lumii”, dar prezentă în catalogul cu amintiri nestinse ale atâtor generații. Condoleanțe întregii familii”, a transmis CNAM.

Solidari cu inspectorul general sunt şi profesorii de la Liceul cu Program Sportiv Bistriţa.

„Suntem alături de doamna inspector general în aceste momente dificile în care îşi conduce mama pe ultimul drum. Ne rugăm bunului Dumnezeu să o odihnească în pace pe doamna învăţătoare Varvara Negruşier, iar pe cei din familie să-i mângâie şi să îi întărească în aceste momente grele!”, a transmis LPS Bistriţa.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS