Social

Profesorul de sport din Șanț a primit interdicție de la magistrați să mai predea timp de 3 ani de zile

Profesorul de sport de la Școala Gimnazială Şanţ a primit o nouă condamnare la închisoare cu suspendare pentru purtare abuzivă, în care este menționată și interzicerea dreptului de a profesa timp de trei ani, potrivit sentinţei dată de Judecătoria Năsăud în 6 ianuarie 2021.

Profesorul a primit o pedeapsă 1,6 ani de închisoare, cu suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, la care se adaugă pedeapsa complementară a interzicerii exercitării timp de trei ani a dreptului de exercita profesia sau meseria de care s-a folosit pentru săvârşirea infracţiunii, respectiv cea de profesor de sport.

Sentința poate fi atacată cu apel.

Etichete

5 comentarii

  • Societatea civila il ajuta cumva sa-si gaseasca un loc de munca pe acea perioada ? Din ce va trai acest cetatean timp de atatia ani ? La cei care fura milioane si milioane , o condamnare cu suspendare pare a fi fireasca si acceptata de societate.Dar in acele cazuri nu-i nicio problema cu asigurarea traiului zilnic , ca vorba aia , au de unde.Oare in acest caz cum or fi gandit dreptatea d-nii judecatori ? Daca cetateanul are parinti batrani , are o familie de intretinut ce poate sa faca , unde poate sa mearga „sa se tina”? Nu dau cu bota , dar dupa parerea mea judecatorii nu s-au gandit la toate urmarile sentintei.

    • Leo, în acest caz mai bine îi dădea o pedeapsă cu executare în penitenciar! Acolo avea asigurată și cazarea și o masă copioasă pe zi! Oricum într-un final acolo va ajunge! Părerea mea…nu am dat cu bota!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.