Actualitate Social

Profit de peste 3,6 milioane de lei pentru familia Grindean din Bistrița

O rețea de benzinării, restaurante şi hoteluri din Bistriţa şi-a crescut de aproape cinci ori profitul în cursul anului trecut pe care l-a încheiat cu un plus de circa 770.000 de euro.

Compania Ozana SRL, o afacere cu benzinării, restaurante şi hoteluri con­trolată de familia Grindean din Bistriţa, a realizat anul trecut o cifră de afaceri de peste 79,9 mil. lei (16,9), în scădere cu 1% faţă de anul an­terior, potrivit cal­culelor făcute de ZF pe baza datelor de la Minis­terul Finan­ţelor Publice.

Com­pania a finalizat anul 2019 cu un profit net de peste 3,6 mil. lei (767.000 de euro), de aproape 5 ori mai mare faţă de anul precedent, şi cu un număr mediu de 81 de angajaţi, conform datelor publice.

Compania operează o reţea de benzinării sub brandul Ozana (Bistriţa, Beclean, Susenii Bârgăului, Mititei, Feldru, Sărmașu), hotelul Ozana de patru stele din municipiul Bistriţa (33 de camere şi 5 apartamente) şi două restaurante, unu în Bistriţa (Rose Garden) şi unu la ie­şirea din Beclean (Ozana). Compania Ozana SRL a fost înfiinţată în anul 1992 cu principal domeniu de activitate comerţ cu amănuntul al carburanţilor pentru autovehicule în magazine spe­cializate şi este controlată de antre­prenorii Ioan şi Ana Grindean.

Este puțin probabil că anul acesta va fi la fel de bun. În 14 aprilie, Ozana anunța:

”Având în vedere situația creată de răspândirea virusului COVID-19, Restaurant Ozana- Rose Garden se închide pentru o perioadă nedeterminată. Decizia este departe de a fi ușoară dar, pentru a limita expunerea echipei și a oaspeților noștri, o considerăm necesară.

Modul în care evoluează această situație fără precedent depinde de fiecare dintre noi. Este un gest făcut pentru noi, pentru familiile noastre și pentru oaspeții noștri. Vom anunța public când ne reluăm activitatea. În speranța unor vremuri cu liniște, lipsite de griji și panică, vă dorim multă sănătate vouă și oamenilor dragi. Credem că este modul cel mai responsabil să avem grijă unii de alții. Aveți grijă de voi și de cei dragi!”

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1655707014571761&id=136544836487994

Sursa: zf.ro și Facebook

2 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS