Actualitate Recomandări

Programarea pentru analize medicale în laboratoare se va face online

Programările pentru analize medicale în laboratoare specializate se vor face în curând online, de pe site-ul Casei Judeţene a Asigurărilor de Sănătate Bistriţa-Năsăud unde va apărea o aplicaţie accesibilă tuturor asiguraţilor care au conexiune la internet, a anunţat preşedintele director general Camelia Ilişuan într-o conferinţă de presă.

„Începând cu acest an, se dezvoltă o aplicaţie care va fi accesibilă pe site-ul CNAS şi pe cel al CJAS prin care asiguraţii se vor putea programa online la laboratoarele de analize medicale, nu doar din Bistriţa, ci din toată ţara. Este o măsură privind transparenţa acestor programări şi posibilitatea ca un asigurat să se poată programa de acasă şi să nu bată toate laboratoarele dintr-un oraş până va găsi un loc pe lista de aşteptare mai convenabil. Nu toţi asiguraţii vor putea face lucrul acesta fiindcă nu toţi au computere sau nu ştiu să folosească internetul, dar vor avea posibilitatea, atunci când primesc un bilet de trimitere pentru analize, de exemplu, de la medicul de familie să roage asistentele de acolo să îi facă o programare. Chiar şi la noi, la CJAS, vor putea veni să le facem programări. Se va simplifica procedura de înscriere pe o listă de aşteptare la analizele medicale şi, din câte am înţeles, se preconizează şi pentru ambulatoriul de specialitate, deci programarea la medicii specialişti. Aşadar această platformă se va extinde nu ştiu dacă de anul acesta sau începutul anului viitor”, a declarat Camelia Ilişuan.


CJAS Bistriţa-Năsăud are contracte cu nouă laboratoare de analize medicale.

2 comentarii

  • progr. cardurilor de sanatate sint blocate . ce se va intimpla cu aceste progr ????? o prostie. cum demonstrez eu ca am programare .??? o prostie. cum ???

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS