Actualitate

Programul Târgului de Crăciun. Când sunt deschise căsuțele

În seara de Sfântul Andrei, la ora 18.00, în centrul Bistriței se deschide Târgul de Crăciun. La căsuțele din lemn veți găsi bunătăți și surprize de sezon create de producători și meșteșugari. Moș Crăciun, elfii și Crăiasa Luminii vor aduce magie și zâmbete la ”Căsuța lui Moș Crăciun”, unde vor avea loc și ateliere de creație.

La cele 28 de căsuțe vor fi 14 furnizori de servicii de alimentație publică (diferite preparate, băuturi calde), 11 producători locali, 7 artizani și 2 ONG-uri.

Programul Târgului de Crăciun, 30 noiembrie 2023 – 7 ianuarie 2024:

Programul Căsuței lui Moș Crăciun:

4 comentarii

 • Dar colindatorii , cand descind ? Degeaba-i iluminat festiv si casute cu program stabiit de primarie , fara colindatori , sarbatorile de iarna (Mos Andrei , Mos Nicolae , Mos Craciun , Mos Vasile si Mos Ioan) nu au niciun farmec.

  16
  6
  • Leo, i-ai pomenit pe toți moșii dar pe Moș Gerilă (ăla care îl aduceau comuniști) l-ai uitat!

   1
   2
 • Asta e! Piata Centrală a orasului Bistrita este prea mică pentru a inghesui aici toate activitătile legate de „Târgul de Crăciun” . In primul rand patinoarul artificial nu-și are locul cel mai potrivit lângă Biserica Evanghelică și ar trebui amenajat tot in fata Casei de Cultură. In felul acesta, Piata Centrală ar fi mai aerisită pentru putea găzdui scena pentru evenimentele culturale si religioase legate de sărbătorile de iarnă.
  De asemenea, poate ar fi mai bine ca si partea comercială să rămână in Piata Mică amenajată corespunzător, unde au fost mutate din vară căsutele din lemn pentru a gazdui si piata de produse traditionale din timpul anului.
  Pentru comparatie, târgul de Crăciun din Craiova, considerat unul dintre cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa se desfășoară în patru zone din municipiu – Centrul Vechi, Piaţa William Shakespeare, zona Doljana şi Piața Mihai Viteazul.
  (Vezi: https://www.capital.ro/targ-craciun-craiova-data-deschiderii.html)

  3
  4
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS