Social

Proiecte europene de 14 milioane euro la Maieru

Primarul din Maieru, Vasile Borș, a declarat într-o conferință de presă, cu ocazia vizitei de lucru a șefului Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR), că în comună se derulează proiecte europene în valoare de 14 milioane euro, pentru dezvoltarea infrastructurii (cum ar fi drumuri comunale, agricole și forestiere, străzi, cămin cultural cu cinema, grădiniță).

”În exprim bucuria pentru felul în care, în această perioadă de după 2016, s-a reușit accesarea de fonduri europene. Eu am și experiența altor mandate, iar perioada de după 2007 a fost una mai greoaie. Din acest punct de vedere, lucrurile au început să meargă în direcția în care trebuie. S-au deblocat multe probleme, iar județul Bistrița-Năsăud a ajuns fruntaș în atragerea de fonduri europene. Este foarte important să ai informația, să știi ce documente sunt necesare. Toți primarii am fost informați, prin intermediul Consiliului Județean, ce documente trebuie să pregătim”, a spus primarul comunei Maieru.

Vasile Borș a menționat că și în cea mai mică dintre comunitățile județului s-au accesat fonduri europene și guvernamentale. ”La Maieru avem nouă proiecte europene în derulare și două în evaluare, deci 11, cu o valoare totală de aproximativ 14 milioane euro”.

4 comentarii

    • Sant ca am fost prin maieru si peste tot ii tot un santier rar vezi asa ceva nare rost omeni harnici bravooooo

  • E bine ca se accesesza fonduri europene.
    Este si mai bine daca banii aceia nu se ingroapa… Iei 14 milioane faci o Figa mica si in fiecare an incasezi bani la buget dupa care faci o gradinita un cinema un parc in câmp sau asfaltezi dealurile

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS