Actualitate Recomandări

Promenada Inimilor, în Parcul Municipal. Invitație la mișcare

Cluburile Rotary din Bistrița continuă și în 2022 programul ”Promenada Inimilor”, proiect de amenajare a unui traseu accesibil, ce își propune ca în aceasta perioada atipică, să păstrăm un stil de viață cât mai sănătos, reamintind tuturor că activitatea fizică minim 30 de minute pe zi este cel mai bun mijloc de prevenție a bolilor cardiovasculare.

“La fiecare 30 de minute, un român face infarct miocardic. Unul din trei români suferă de hipertensiune arterială. Șapte milioane de români suferă de una dintre manifestările generalizate ale bolilor cardiovasculare. Toate aceste boli pot fi prevenite, iar mișcarea zilnică este elementul central al optimizării modului nostru de viață. Noi ne-am pus inima la treabă. Tu ce faci?” spune Prof. Dr. Dan Gaiţă – membru în Comitetul de Conducere al Societății Europene de Cardiologie.

Traseul din Bistrița are 1,6 km, începând din proximitatea Sălii Polivalente din Parcul Municipal.

Lansarea traseului va avea loc duminică, 25 septembrie 2022, ora 15:00 prin organizarea unei plimbări simbolice în grup, la care sunt invitați toți locuitorii orașului Bistrița să participe. Cei care vor da curs invitației vor putea participa la o tombolă surpriză.

”Chiar dacă va avea caracter simbolic la această ediție vom veni cu premii financiare, vouchere pentru servicii medicale gratuite, vouchere pentru programe sportive gratuite în sălile de fitness și alte surprize. Vino și tu împreună cu noi! Duminică, 25.09 ora 15:00”, anunță Virgil Rus din partea organizatorilor.

La eveniment va participa și Ianosi Levente, campion național Bike-Trial, care va face o demonstrație de măiestrie.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS