Cultură Politică

PSD, petrecere în cinstea femeilor social-democrate cu lăutari, Valeriu Zgonea şi miniştri (FOTO)

Dacă e prima zi din martie, e şi rost de dat startul la petreceri în cinstea femeilor. Tonul l-a dat PSD Bistriţa-Năsăud care a închiriat una dintre cele mai mari săli din Bistriţa ca să încapă tot partidul care creşte numeric de la o zi la alta. Sute de persoane au mâncat, băut şi dansat în cinstea femeilor social-democrate care au primit flori chiar de la miniştri.

PSD a rămas singurul partid la putere – PC şi UNPR nu se pun fiindcă, la nivel judeţean nu prea există, iar UDMR încă nu a bătut palma – aşa încât a avut motive serioase să sărbătorească, pe lângă doamnele şi domnişoarele amatoare de trei trandafiri roşii, şi plecarea PNL de la guvernare. Aşa cum se poate vedea din fotografia principală, printre cei care ascultă încântaţi un discurs a lui Valeriu Zgonea se numără şi senatorul Ioan Deneş, proaspăt intrat în rândurile PSD după ce, vineri după-amiaza, a demisionat din PNL. Cel puţin din această imagine reiese că nu a avut deloc probleme de adaptare.

Într-o sală imensă a Restaurantului Giulia decorată – cum altfel decât cu roşu mult?- în faţa numeroşilor participanţi au apărut trei miniştri – Doina Pană – interimar la Ministerul Muncii, Remus Pricopie – ministrul Educaţiei Naţionale şi Eugen Teodorovici – ministrul Fondurilor Europene, dar şi Valeriu Zgonea, preşedintele Camerei Deputaţilor care nu şi-a pierdut frenezia pe pietonal unde a împărţit zeci de mărţişoare. Asistat de deputatul Daniel Suciu – purtătorul său de cuvânt care nu a prea avut până acum ocazii să-i fie de folos, Zgonea a împărţit garoafe doamnelor din PSD şi s-a fotografiat cu toată lumea.

Eugen Teodorovici apare şi el în câteva ipostaze în calitate de distrubuitor de flori – fondurile europene mai încolo -, în timp ce Remus Pricopie e total absent de pe Facebook, deşi numeroasele profesoare, inspectoare sau directoare de şcoli participante la petrecere l-au vânat de-a dreptul pentru o fotografie. Până la urmă s-au mulţumit şi cu fotografiile în care apare ministrul Muncii, Doina Pană care, deşi părea obosită şi oarecum copleşită de noua responsabilitate, a avut totuşi puterea să zâmbească.

La petrecere a cântat Nicolae Cioanca, dar mai apare pe Facebook o fotografie în care şi Alexandru Pugna, vicepreşedintele CJ, ţine un microfon în mână şi probabil cântă spre bucuria colegilor care au umplut ringul de dans.

Sursa foto: Facebook

Petrecere PSD 7 Petrecere PSD 5 Petrecere PSD 6 Petrecere PSD 13 Petrecere PSD 12 Petrecere PSD 10 Petrecere PSD 8 Petrecere PSD 11 petrecere PSD 3 PSD Petrecere 14 PSD Petrecere 15 Petrecere PSD 16

9 comentarii

 • Metaforic, până pe data de 9 martie, traversăm zilele babelor. În consecinţă, e de sărbătorit, de băgat la maţ, de afişat cu puternicii zilei, conform înţelepciunii populare: ţara arde, babele se piaptană!

 • perfect!!
  tara arde si baba se piaptana.
  la ce saracie si probleme sunt in tara, numai un chef lipsea, vorba aia in rest le avem pe toate.
  si, daca unii participanti, au avut decenta sa nu posteze haleala de acolo, altii, propulsati in functii pe la isj….. semnalizeaza, ca de obicei…jenant.

 • Asa voteaza retardatii,asistatii sociali ,taranul fara carte si toti care primesc ajutoare alimentare de la ue si psd. ingrijorator este ca in continuare dupa ce USL le-a tras clapa noua alianta numita USD este in preferinta lor. Asa ca stai linistit d-le RAUL ca altii iti fac viitorul daca dumneata si alte milioane de comozi stau si urmaresc doar televizorul.

 • ASA NATIE ….ASA ALESI !
  DUPA SAC….PETEC …INTR-O TARA CARE SE VREA CAPITALISTA ….DAR PASTRAND RELATIILE SOCIALE …DE FACTURA COMUNISTA… CU FATA UMANA !
  SA NU NE MIRAM CA IN FRUNTE SE AFLA…CLASA MUNCITOARE ( LACATUSI MECANICI, OSPATARI….etc…) AJUNSA DEMOCRATIC PE LISTELE DE PARTID !

 • MINUNAT. In aceste zile in care rautatea, invidia si nemernicia castiga tot mai mult, exista oameni care se gandesc si la astfel de lucruri frumoase pe care toate femeile acestei lumi le merita. Bravo voua celor ca nu ati uitat ca in aceasta perioada femeia este in prim plan. Se vede ce partid are o LATURA UMANA. In rest, rautati ale carcotasilor si neputinciosilor

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS