Actualitate Politică

Radu Moldovan: Anul școlar nu începe optimist, singura salvare fiind în mâinile elevilor, profesorilor, părinților și autorităților locale

Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, candidat din partea Alianței pentru Bistrița-Năsăud la un nou mandat, spune că anul școlar nu începe optimist:

”Succes în noul an școlar! Un început atipic, unul în care educația se bazează strict pe conștiinciozitatea elevilor, înțelepciunea și profesionalismul profesorilor, implicarea părinților și autorităților locale.

Guvernul a abandonat școala și nu vrea să înțeleagă faptul că educația este gratuită, indiferent de situație, de pandemie sau normalitate. S-au spălat pe mâini de responsabilitate, pasând totul autorităților locale și neoferind NIMIC educației: nici măști, nici tablete, nici măcar manuale!

Așadar, anul școlar nu începe optimist, singura salvare fiind în mâinile elevilor, profesorilor, părinților și autorităților locale.

Totuși, se oferă tuturor o lecție: “Implicarea va crește România educată”.

(Articol electoral comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Bistrița-Năsăud, executat de Timp Online SRL – portal timponline.ro, CUI mandatar financiar județean: 21200019)

3 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS