Actualitate Recomandări

Radu Moldovan, Doina Pană și ceilalți lideri PSD din regiune: Unitate, solidaritate. Avem încredere!

Vicepreşedinţii PSD ai Regiunii de Nord-Vest, Gabriel Zetea şi Doina Pană, alături de liderul PSD Cluj, Horia Nasra, preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan, preşedintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca, preşedintele PSD Bihor, Ioan Mang şi liderul PSD Sălaj, Tiberiu Marc, au precizat că ”Liviu Dragnea se bucură, în continuare, de prezumţia de nevinovăţie, până la rămânerea definitivă a sentinţei stabilite de ultima instanţă de judecată. Coaliţia PSD-ALDE trebuie să continue dezbaterile în vederea adoptării reformelor necesare pentru stoparea abuzurilor şi a încălcării drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor”.

Liderii social-democraţi ai Regiunii de Nord-Vest aşteaptă ca apelul să fie judecat în concordanţă cu decizia CCR şi îl susţin în continuare pe preşedintele Liviu Dragnea la conducerea partidului şi a Camerei Deputaţilor.

„Preşedintele Liviu Dragnea nu are nici un motiv de a-şi înainta demisia înainte de pronunţarea unei decizii finale şi toţi trebuie să ne raportăm la prevederile Constituţiei României, la Directivele Europene şi la standardele Comisiei de la Veneţia, care garantează prezumţia de nevinovăţie. Coaliţia la guvernare PSD-ALDE nu trebuie să fie afectată şi, de aceea, nici guvernarea nu va avea de suferit. Ne vom concentra pe realizarea programului de guvernare şi vom duce până la capăt reforma justiţiei cu transpunerea în legislaţie a deciziilor CCR, CEDO şi Directivele Europene. Avem încredere că Liviu Dragnea îşi poate demonstra în faţa instanţei nevinovăţia şi poate transforma în achitare, după judecarea apelului, sentinţa. Reprezentanţii social-democraţi ai Regiunii de Nord-Vest fac un apel la solidaritate şi unitate în interiorul Partidului Social Democrat, fiind solidari cu Liviu Dragnea”, arată reprezentanţii PSD ai Regiunii de Nord-Vest, potrivit unui comunicat al Biroului de presă PSD Regiunea de Nord-Vest.

Comitetul Executiv Naţional al Partidului Social Democrat a dat publicităţii o declaraţie în care îşi afirmă susţinerea pentru Liviu Dragnea, pentru Guvernul Dăncilă, precum şi pentru accelerarea procedurilor de adoptare a legilor justiţiei şi a codurilor penale, anunţând totodată demersuri pentru întărârirea CCR.

Foto: arhivă

22 comentarii

 • Astăzi Liviu Dragnea îl întruchipează perfect pe porcul gonflabil a lui Pink Floyd, cel pe care stă desenată secera și ciocanul și pe care scrie cu litere mari, grase cât șobolanul, PSD. Provine de la ferma de porci din Teleorman și răstoarnă cu râtul său colțos întreaga Românie. Zboară peste mulțimile de fani la concerte, atunci când Roger Waters începe să cânte Pigs – Three different ones. Porcul gonflabil reprezintă revenirea dictaturii în Carpați. La Bistrița tocmai se constituie Frăția Porcului gonflabil. Aici primii înscriși sunt Radu Moldovan, Ioan Țintean și Doina Pană, dar în congregație o să vină și alți teldrumari care, țugu, țugu, știu cum se unge curul porcului cu slănină.

 • Sunt înverșunații paznici ai PSD-ului local, cei care împart like-urile și dislike-urile pe pagină asta după cum distribuie stăpânul oasele. Nume de cod: Ioan Gură de Aur, Alan Dala… Șeful direct al câinilor Porcului gonflabil este așa zisul Pavian cu mantie, care, recent, am văzut că poate mușca rău. Ferma animalelor este mare și în plină reorganizare la Bistrița. Reascultați cu atenție Dogs a lui Pink Floyd. Cine știe, vi se vor deschide și vouă odată ochii. Vedeți?

 • Sunt votanții PSD care ne-au adus, după ultimul scrutin, unde ne-au adus. Nu behehe ci hehe! cuvântă șafăr, Pavianul. Ascultați Sheep. Pink Floyd. Animals.

 • Unitate, solidariate, impreuna la furat, normal ca-l sustineti pe Dragnea ca doar el este exponentul partidului care va hraneste si voi toti care-l urmati sunteti ca si el. La toti va este frica de justitie pt ca va place sa va bagati mana pana la umar in banul public, si de-aceea incercati sa va protejati shimband legile, codul penal si sustinand pe Dragnea primul infractor al tarii. Mergeti impreuna pana la capat, pana cand PSD va ajunge la 20%, cu cat va inversunati voi mai tare sa mergeti pana la capat cu atat se coalizeaza mai mult societatea impotriva voastra si chiar aia care v-au votat isi vor da seama ca sunteti hoti, mincinosi si propagandisti.

 • Ăsta e începutul sfârşitului PSD . Solidaritate în infracționalitate e un concept nou european pe care-l testează PSD-ul acum . Suntem o țară atipică în UE cu astfel de abordări comice . În viziunea lor , Dragnea este garantul a tot ce vreți , inclusiv al protecției lor personale pentru toate ilegalitățile comise . O să le garanteze Dragnea chiar şi sfârşitul , peste câteva luni când va fi după gratii .

 • Ati spus ca „oricata ura se revarsa asupra voastra, ramaneti impreuna”. Voi prin actiunile care le derulati, faceti sa se reverse ura. Nu toti romanii se lasa manipulati ca cei pe care i-ati dus voi la miting, v-ati folosit de oameni sarmani cu o situatie materiala la limita subzistentei, saracia se citea pe fetele lor, multi dintre ei erau de etnie roma, intr-adevar dadeau bine la numar dar calitatea lasa de dorit. Imi pare rau pt bietii oameni ca au ajuns masa voastra de manevra

 • Dar cine sunteţi voi?
  Căci timpul vostru s-a scurs
  În umbra marelui URSS
  Dar ghearele v-au rămas
  (Nicu Covaci)

  • Mi- e mila de ei.Dragnea ori ii are la mana,ori le-a spalat creierul rau de tot.Cum pot fi atat de naivi,dar si nesimtiti sa mai sustina cu atata inversunare un condamnat sa conduca Camera Deputatilor si din umbra guvernul (impreuna cu Valcov) si dezorientata Dancila?E o sfidarea impardonabila la adresa poporului roman.

 • Oamini buni, o bolunzât PSD-u cu tătu?
  Dragnea își cere iertare celor mai puțin de 100 de pușcăriași condamnați ca și el pentru abuz în serviciu, singura diferență e că niciunul dintre ei nu a consimțit la furtul vreunui leu din banii copiilor defavorizați de soartă. Pe acești oameni îi reprezintă președintele Camerei Deputaților ai României? Ei sunt prioritatea zero a României?
  Chiar nu mai este cineva luminat în partidul ăsta? Chiar toți v-ați netrebnicit?
  Până la ora asta am auzit doar o reacție firavă a lui madam Cati Andronescu, ceea ce mă face să cred că demența și delirul au pus stăpânire peste o întreagă masă de oameni ce conduc destinele acestei țări. Dragă PSD, încotro vrei să ne duci? Voi chiar nu știți să plecați din funcțiile înalte pe care le dețineți decât dacă sunteți bâgați la pușcărie? Și mai stați și vă mirați că poporul se bucură de asta? Păi, cum să nu se bucure măi tăntălăilor atunci când scapă de cei ce se comportă cu poporul ca niște mici dumnezei ce și-au pus doar lor lege, contrară însă legilor Dumezeului mare în care acesta crede. Nu puteți aboli voi din conștiința nației porunca ”SĂ NU FURI!”, doar pentru că așa v-ați învățat să faceți avere și să cumpărați influență asupra celor necăjiți ce v-au votat orbiți de miracolele promise.
  Trezește-te Moldovane, nu hi tăhui de cap! Unde-i cinstea ta, unde-i credința ta? Oare poporul ăsta n-are altă treabă decât să iasă pe stradă și să-și urle disperarea la care îl aduceți?
  Măi PSD, ție chiar nu ți-e rușine?

  • Bine ca toata spuma Psd Bn se afiseaza la toate evenimentele bisericesti alaturi de preoti in primul rand, si acuma apara um infractor. Cum ar fi fost sa le ia de la gura copiilor lor banii de mancare si alte servicii tatucul dragnea?

 • Asta e sfarsitul PSD-ului ….ce tot o ardeti prezumtia de nevinovatie cind el este la a doua condamnare…si o si mai fie si altele. Acum era momentul sa scapati de el.

 • „Președintele Liviu Dragnea nu are niciun motiv de a-și înainta demisia…” Această afirmație este perfect adevărată. Demisia în condițiile date se zice a fi „de onoare”, iar d-l Dragnea nu deține nicio fărâmă de asemenea ciudățenie, așa că e clar că nu are niciun motiv…

 • În politică trebuie să fii dispus renunți la funcție dacă ți se cere să faci lucruri reprobabile. De aceea un om politic trebuie să aibă o meserie la care să se poată întoarce dacă iese din politică. Problema cu Radu Moldovan este că nu consideră că meseria de ospătar (de fapt o meserie onorabilă) ar fi o alternativă la ce face acum.

 • Din unele surse se aude ca Dragnea isi pregateste talpasita undeva prin lumea larga. Atunci sa-i vad pe bravii sustinatori cum vor deveni maro la pantaloni !

 • Faptul că Liviu Dragnea este un penal nu mai trebuie dovedit, plus că o să urmeze celelalte dosare mult mai groase: Teldrum, Belina, Ferma de porci de la Teleorman, proprietățile din Brazilia… Întrebarea care se pune este de ce Doina Pană și Radu Moldovan se asociază în acest moment cu Dragnea? Sunt așa de legați prin cordonul ombilical cu un infractor dovedit ori le este frică?

 • Un fost coleg de-al meu s-a înscris în partid. Unde? La PSD Bistrița. Se întâmpla cu ani în urmă. Ei, cum e? L-am întrebat la un moment dat, când l-am reîntâlnit. Cum să fie? Cine fură cel mai mult este socotit cel mai bun. Credeam că hiperbolizează, că e frustat, că face exerciții de stil, că mă provoacă retoric. Dar fostul meu coleg îmi spunea purul adevăr. Îmi venea greu să-l cred. Astăzi puteți verifica și dv. La PSD Bistrița cine fură cel mai mult este socotit cel mai bun. Pur și simplu, fără exerciții de stil, fără retorică.

 • PSD- avea responsabilitatea și obligația unei decizii politice corecte și detensionante. Au eșuat. Părțile în opoziție s-au radicalizat, apar primele manifestări ale acelei radicalizări, oamenii resimt o sfidare a bunului simț și normalității atitudinea conducerii PSD de a considera unul de-al lor deasupra Legii.
  Va urma o perioadă urâtă marcată de lipsa de control a unora din ambele tabere, din păcate.
  Responsabili sunt cei care au creat condițiile acestea.
  Iar prim-responsabil este cel care are Puterea în mână și nu știe cum să o folosească în mod rațional și social.
  PSD e direct responsabil de turnurile din societate.
  Unitate, solidaritate, sunt sloganuri goale atât timp cât vizează doar PSD-ul și membrii săi în sine.
  Există o mare parte a societății care nu agreează PSD-ul e o realitate.
  Neglijând doleanțele acestei părți tăcute (există și minorități mai vocale) PSD-ul și-a creat premisele propriei implozii politice.
  Delimitarea de cei care au comis ilegalități ar trebui să fie o obligație, nu un moft în funcție de puterea și averea celui care a comis.
  PSD-ul greșește profund la nivelul oamenilor, acceptând anumite comportamente delicvente ale membrilor săi.
  Nu e o rușine să vrei să reușești, dar e o rușine să scurcircuitezi Legile și să iei mită sau să condiționezi realizarea unui act pentru care ești plătit public, de încasarea unui comision fără să plătești Statului partea de procentaj pe care fiecare o plătește.
  Zile grele vin și chiar dacă se lumina va sosi, acolo unde există o crăpătură lumina se strecoară, PSD-ul a ratat o șansă istorică de a se debarasa de trecut și a se reinventa ca partid europeean.

 • Asa este, tot la puscarie va ajunge, dar pana atunci acest mizerabil va distruge aceasta tara si va umili acest popor. Efectul deciziilor luate de acest samsar si de partidul pe care cu „onoare” il conduce poate fi comparat cu cel al mineriadelor lui Iliescu din anii90-91( a nu se confunda cu 20-20) si tot acest popor il va suporta. Oare cu ce am gresit noi, oamenii cinstiti si corecti ai acestei tari ca sa avem parte numai de impostori si hoti care sa ne conduca. Acest D-n Dragnea care se foloseste de un partid si de puterea pe care o are nici nu stie ce-l asteapta in dosarul TELDRUM, unde abuzul in serviciu si paguba dovedita se redica la peste cateva zeci de milioane de euro. Ori ce modificare in Codul Penal nu-l va mai putea salva. El, Dragnea nu vrea sa priceapa nici in ceasul al 12-lea ca este un infractor dovedit si condamnat care face mult rau acestui popor si Romaniei.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS