Actualitate Recomandări

Răfuială între vietnamezi, la Bistrița. Unul a ajuns la spital, celălalt în arest

În cursul serii trecute, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați de către cadrele medicale alespitalului din Bistrița cu privire la faptul doi bărbați s-au prezentat la unitatea medicală, unul dintre aceștia prezentând o plagă înjunghiată, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, constatând faptul că un bărbat de naționalitate vietnameză, în vârstă de 33 de ani, prezenta o plagă înjunghiată la nivelul abdomenului.

Bănuit de comiterea faptei este un alt cetățean vietnamez, un bărbat în vârstă de 51 de ani, care a fost depistat la scurt timp pe raza municipiului Bistrița, fiind condus la audieri și ulterior reținut pentru 24 de ore.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud urmând să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, cercetările în acest caz fiind efectuate sub coordonarea și delegarea procurorului cu privire la săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor.

2 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.