Sport

RCS & RDS lansează încă un canal de sport, Digi Sport 3

RCS & RDS a lansat al treilea canal de sport, Digi Sport 3, care va prelua parte din transmisiunile live pentru care televiziunea de sport a companiei a cumparat drepturi. Acesta va fi lansat sâmbătă, 11 iunie.

Noul post a fost creat pentru a oferi telespectatorilor posibilitatea de a urmări în direct competițiile programate la Digi Sport în aceleași intervale orare. Primele transmisiuni directe pe noul canal sunt meciurile de fotbal din Campionatul European Under 21, programate în data de 11 iunie: Belarus – Islanda, la orele 19:00 și Danemarca – Elveția, la orele 21:45. O data cu deschiderea acestui nou canal, primele două posturi, Digi Sport și Digi Sport Plus, vor fi redenumite Digi Sport 1 și Digi Sport 2.

Astfel, televiziunea de sport a operatorului RCS & RDS va avea 3 canale prin care va putea acoperi toate preferințele telespectatorilor și le va oferi suplimentar, acces live la competiții de vârf din fiecare sport în parte.


De la deschiderea televiziunii până în prezent, RCS & RDS a cumpărat din ce în ce mai multe drepturi pentru transmiterea în direct a celor mai importante competiții sportive de valoare din Europa și din lume.

Digi Sport difuzează Liga 1 România, Premier League – Anglia, Primera Division – Spania, Ligue1 – Franța, Serie A – Italia, Moto GP, Formula 1, GP 2, handbal, tenis, atletism, raliuri (WRC – Campionatul Mondial de Raliuri), baschet, volei, judo, box, gimnastică, etc.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS