Sport

Moraes: Dacă mă vindea la Steaua, Gloria nu mai avea probleme

Într-un interviu acordat ProSport, atacantul brazilian Junior Moraes, protagonistul unei adevărate telenovele (transferat de Gloria Bistrița la Metalurg Donețk, clubul ucrainean nu a achitat banii, Gloria și jucătorul au făcut memorii la FIFA și așteaptă încă un răspuns), a declarat că, dacă el ar fi ajuns în iarnă la Steaua, Gloria nu ar mai fi avut problemele financiare de acum.

”Îmi pare rău pentru Gloria, dar am înțeles că aveau datorii neplătite. Este păcat că foștii mei colegi nu vor mai juca în Liga I, chiar dacă au demonstrat pe teren că merită. Eu mai am un an de contract cu ei și nu am nicio clauză în care să scrie că pot pleca dacă echipa retrogradează. Sper însă să fiu declarat jucător liber și să-mi găsesc o altă echipă. Mi-e dor să joc.

Eu sper încă să ajung la Steaua sau la o altă echipă mare. Aștept oferte, pentru că mi-e greu fără fotbal. Cu siguranță că îi pare rău acum lui Jean Pădureanu. Dacă mă vindea la Steaua, avea acum bani pentru datorii și echipa nu mai era retrogradată. S-a uitat la 200 de mii de euro și acum a rămas fără nimic. Era mai bine și pentru mine, și pentru el să plec la Steaua”, a spus Moraes.


Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS