Actualitate

Reabilitarea DN 17D între Rodna, Șanț și Valea Mare, aproape gata

Lucrările de ranforsare a sistemului rutier pe Drumul Național 17D între Rodna, Șanț și Valea Mare, în lungime de 14,3 km, sunt aproape finalizate.

”Se merge pe drum bun și pe tronsonul Rodna – Valea Mare (14 km) din DN 17D. Mai sunt de turnat doar 2 km din stratul de uzură, din localitatea Rodna spre localitatea Șanț, și se va merge ca în palmă și pe acest tronson. De asemenea, se vor realiza marcajele rutiere, se vor monta indicatoarele și semnalizarea rutieră. Mulțumim domnului ministru al Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu, și domnului Mihai Iuga, director DRDP Cluj, pentru implicarea și susținerea acestui proiect”, a menționat președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan.

DN 17D (97,6 km) leagă localităţile Beclean, Năsăud, Sângeorz-Băi şi Cârlibaba (Suceava). Trece prin Munţii Rodnei şi Munţii Suhard prin Pasul Rotunda. Traversează comunele Chiuza, Nimigea, Salva, Rebrişoara, Feldru, Ilva Mică, Maieru, Rodna, Şanţ şi se intersectează cu DN 17 la Beclean, cu DN 17C la Salva şi Năsăud şi cu DN 18 la Cârlibaba.

6 comentarii

 • Multumim dnl Radu Moldovan pentru implicarea dv, pentru ca acest tronson de drum sa fie asfaltat, vad cucurbeul e de bun agur si pentru David care e un baiat pe cinste si merita sa conduca com Sant ,doamne ajuta

  7
  5
 • Deja faceți politica??? Da într-adevăr acest drum ca multe altele s-au făcut datorita lui RM, dar ce îl recomandă pe David de primar??? Hai sa fie serioși… lăsați poveștile și propaganda…eu as zice chiar altfel. Nu cred că îl va alege PSD îl că să îi reprezinte la următoarele alegeri…

  1
  5
  • Claudiu m, dacă vei mai studia, cu siguranță, vei putea mai mult! De exemplu, vei reuși să scrii corect!

   4
   3
 • E un baiat serios ,e un baiat care sare in ajutor ,e bine vazut la Bistrita,e tanar vine cu idei noi,se pricepe in zona cadastrala unde sa facut foarte putin, eu cred ca daca are si un vice bun treaba o sa merga, hai sa incercam ce a fost cu actualu se vede, certuri cu consilieri,nici un proiect european pe rol [proiectele lu fostul ]tot ce a facut a facut pe bani de pe paduri pe care a si falimentato pana la urma ,mun tip fantoma [putini il stiu la Bistrita] avar dupa lei ,dar de departe cea mai mare calitate e ca e cel mai mare mincinos pe care lam inalnit.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS