Realizatorul filmelor Wild Carpathia, în căutare de povești pe Via Transilvanica

Holistic

”Drumul care unește oameni, leagă prietenii și mai ales dă posibilitatea să se formeze povești, care să rămână și să dăinuie până dincolo de viețile noastre mărunte. Așa ne-am întâlnit și noi, Tășuleasa Social, cu Charlie Ottley, realizatorul filmelor documentare Wild Carpathia și conservaționist care, îndrăgostit de România, caută și descoperă locuri, oameni și povești incredibil de frumoase, triste și adevărate. Charlie s-a hotărât să însoțească și povestea Via Transilvanica, după ce am povestit cu el planurile noastre mărețe și după ce a început să creadă și el, la rândul lui, în acestea. 

Așadar, după ce a filmat la Tășuleasa pentru ultimul episod din Wild Carpathia, unde se menționează și Via Transilvanica, s-a hotărât să testeze o parte din traseu cu prietenii lui, și să testeze frumusețile locurilor și ospitalitatea românească oferind oamenilor pe care îi întâlnesc de-a lungul drumului câteva versuri și muzică. Așa au pornit la drum, în căutare de povești și oameni, Charlie Ottley împreună cu Oana Mihai (film maker), Alex Gavan (alpinist și activist de mediu), Călin Ile (Președintele Asociației Hoteliere), Mihai Toma(compozitor) și Andrei Catalin Smeu (film maker).

Pornind de la Vatra Dornei pe traseul marcat Via Transilvanica, așteptăm gașca cea veselă să ajungă la noi diseară și să le mulțumim cum se cuvine pentru promovarea proiectului nostru de suflet! Mulțumim frumos, prieteni și vă dorim cale bună!”,

a anunțat Asociația Tășuleasa Social.

Google Ads-sub articol

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.