Actualitate Recomandări

Reborn Christmas Show la Palatul Culturii

”Cu toții știm că Sărbătoarea Crăciunului este un motiv de bucurie, iar de patru ani Școala de Dans Reborn Dance Studio alege să împărtășească cu publicul momentele de fericire și dans din marea familie Reborn printr-un spectacol tematic”, anunță Reborn Bistrița:

”Așadar, este de înțeles că în această lună, la sala de dans antrenamentele sunt în toi, fiecare cursant dându-și silința să execute cât mai bine mișcările, astfel încât să uimească publicul ca de fiecare dată. Pe lângă show-urile pregătite în acest sepctacol, atât de streetdance cât și de breaking, cu care au concurat la diverse compeții, în anul 2018,  în cea de-a 2-a parte instructorii Reborn: Dora Pralea, Iulia Ciurdărean, Vlad Drăghici, Adrian Mezei și Alexandra Zăgrean au pregătit show-uri tematice în care își vor face apariția și personajele depoveste precum: crăciunițele, Moș Crăciun, renii, elfii, Grinch și spiridușii Crăciunului.

Așa că încercuiește data de 21 decembrie în calendar, iar la ora 18:00 vino la  Palatul Culturii Bistrița, unde familia Reborn te invită să iei parte la un spectacol dedicat sărbătorilor de iarnă care va spune o poveste și va aduce magia Crăciunului în sufletele spectatorilor. Un bilet de intrare va costa 15 lei. Acestea se pot achiziționa de la sala de dans Reborn Dance Studio, de marți până joi, în intervalul orar 16:00 – 19:00”.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS