Actualitate

Recital de pian la Sinagoga Bistrița

Centrul Cultural Municipal vă invită la un recital de pian susținut de Cristea Mihaly la Sinagoga Bistrița.

Concertul are loc vineri 10 septembrie, începând cu ora 19.00.

În program: F. Chopin – Scherzo nr. 3, Balada nr. 2, F. Liszt – Rapsodia Ungară nr. 6, Valse Caprice nr. 6, Mephisto Vals nr. 1.

Biletele costă 15 lei și se găsesc la Palatul Culturii.

4 comentarii

  • Nu stiu a cui a fost ideea cu cumpararea biletelor de la Palatul Culturii! Pana acum iti cumparai biletul inainte de concert, direct de la sinagoga, si era foarte bine asa; nu mai faceai zece drumuri pe nu stiu unde. Sigur ca trebuia sa ajungi la sinagoga cu 20 de minute mai devreme – cum , de altfel este si civilizat si corect cand mergi la un spectacol – dar biletele se vindeau intotdeauna ca painea calda si sala era intotdeauna plina !!! Chiar, ne-ar putea raspunde si noua cineva de la Palat(ul) care este logica acestei decizii?!

    • Buna ziua, țin să vă aduc la cunoștință faptul că biletele se pot achziționa și direct de la Sinagogă, înainte de începerea evenimentului. Vă mai menționez faptul că și la celelalte evenimente a fost la fel, cu bilete achiziționate și înainte cu câteva zile (de la instituția Centrul Cultural Municipal) cât și înainte de eveniment, de la Sinagogă

    • Bună ziua doamna/domnișoara Anca, vă aduc la cunoștință faptul că biletele se vând exact ca și până acum adică în zilele premergătoare evenimentului biletele se găsesc la sediul instituției (Centrul Cultural Municipal) iar cu câteva ore înainte de eveniment biletele sunt puse în vânzare și la Sinagoga din Bistrița. Acest lucru se întâmplă, așa cum am menționat, ca și la celelalte evenimente care s-au desfășurat până în prezent și se datorează faptului că încă mai sunt iubitori de evenimente culturale care doresc să achiziționeze bilete mai din timp și nu doar cu câteva minute sau ore înainte (pentru a fi siguri că prind locuri libere ținând cont de faptul că ”…biletele se vindeau intotdeauna ca painea calda…”)

  • Anca draga important este ca avem ce asculta, faptul ca Ț e acum la Palatul Culturii manager, ar fi o explicație, dar nu ma deranjează pentru ca de cand a dispărut FOSILA de Cosma din funcția de manager încep sa apară evenimente pentru tineret, și la palatul culturii apar spectacole demne de Palatul Culturii nu Cămin Cultural cum era pe vremea răposatului care apare în emisiuni cu audienta 0 la AsTv.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.