Social

”Referendum? Mai avem timp de așa ceva? Restul e o poveste”

”Referendum? Ce avem noi aici? În sfârșit! Cu tot respectul, încă… aștept un motiv plauzibil, domnule prefect, pentru a organiza referendumul, restul e o poveste și știți acest lucru! Mă întreb, sinceritatea și munca, chiar așa pot fi răsplătite de către sîngeorzeni? Oare chiar au nevoie de cineva care să-i mintă și să-i amăgească cu vorbe dulci? Mai avem timp de așa ceva? Eu, împreună cu echipa din Primărie, în numai doi ani, pornind de la zero, am demarat și depus un număr de 20 de proiecte, proiecte care sunt singura șansă de dezvoltare a comunității noastre! Privesc atent aceste liste cu semnături și mă rog bunului Dumnezeu să ne dea sănătate tuturor indiferent de culoarea politică, să putem împreună să aducem faima de odinioară a orașului nostru drag, Sîngeorz-Băi!”, a menționat primarul orașului Sîngeorz-Băi, Traian Ogâgău, pe pagina sa de Facebook.

El a postat adresa înaintată de Prefectură Tribunalului Bistrița-Năsăud:

Traian Ogâgău a publicat și subsolul unor liste de semnături:

Anul trecut, la Prefectura Bistrița-Năsăud a fost depusă o cerere din partea a peste 2.800 de cetăţeni care cer organizarea unui referendum pentru demiterea primarului orașului Sîngeorz-Băi, Traian Ogâgău. În 31 octombrie 2017 s-a emis Ordinul prefectului privind constituirea Comisiei pentru organizarea referendumului local.

1 comentariu

  • La referendum ar trebui pusa urmatoarea intrebare. 1. Sunteti de acord ca cei care mai arunca gunoaie pe malurile Somesului sa fie impuscati cu sare in CUR ? Restul este pierdere de vreme. Apucati-va de treaba dragi primari ca vine sezonul si vreti sa fiti vizitati de turisti.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS