Social

Refugiul OM din Munții Rodnei, aproape de finalizare. Unde se află și ce va găzdui în viitor

Refugiul OM – care se dorește a fi folositor celor ce practică turismul montan, alergarea montană și, totodată, celor care au rețineri în a aborda încă muntele – își așteaptă doar ferestrele înainte de a fi inaugurat, anunță Asociația OM pe Facebook.

”Uite așa, țac-pac, ne-am gândit noi cândva, entuziaști din fire cum suntem, că om construi cu voluntari un refugiu pe munte, fix în golul alpin. Ei bine, acest țac-pac s-a dovedit un greu oftat atunci când am început efectiv să punem în practică planurile. Norocul nostru a fost, ca de fiecare dată, că am dat peste oamenii potriviți (cineva ne iubește tare). Un primar mare iubitor de munte, un structurist empatic, un inginer perfecționist și al naibii de serios și, bineînțeles, peste un constructor “puțin luat” (altfel nu se putea), care a acceptat această provocare. O echipă de oameni responsabili, cu expertiză în domeniu, cărora le mulțumim foarte frumos!”, a scris Asociația OM pe Facebook.

Organizația anunță că refugiul va da posibilitatea organizării unor activități în aer liber, activități ecologice, va permite educația turistică și atâtea altele.

Refugiul OM este un proiect al Asociație OM – Orașul Mariei realizat în parteneriat cu Primăria Maieru și Datacor Running Team, cu susținerea alergătorilor Țibleș Maraton. Sponsori: TeraSteel și Megatitan.

4 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS