Sport

Regal de minifotbal la Bistrița. Miza: titlul și un loc în Champions League

Cele mai bune 32 de echipe de minifotbal din România luptă la Bistrița în Campionatul Național, câștigătoarea competiției urmând să se califice direct în grupele EMF Champions League, competiție europeană de top care are loc anul acesta chiar în țara noastră, la Oradea, în septembrie.

Partidele din grupele Campionatului Național, în premieră organizat la Bistrița, se desfășoară până sâmbătă seară, atunci când sunt programate fazele finale și festivitatea de premiere, pe mai multe terenuri: Baza Raoul Arena, Baza Sportivă Gloria și Baza Sportivă Transilvania. Toate meciurile din fazele eliminatorii se vor disputa la Baza Raoul Arena, care este terenul central al turneului.

La festivitatea de deschidere de miercuri seară, foștii internaționali Lucian Sănmărtean și Gabi Balint, ambasadorii acestei competiții, au premiat fiecare echipă cu un trofeu pentru performanța de a se califica la acest campionat și pentru eforturile care le fac pentru a susține minifotbalul românesc.


Din Bistrița sunt calificate echipele: Extratereștrii, Stone Team, RAAL.

”Suntem alături de echipele care reprezintă cu mândrie județul nostru. Mult succes tuturor! Faceți spectacol pe teren, iar cea mai bună echipă să câștige!”, le-a transmis președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, prezent la deschiderea competiției alături de președintele Federației Române de Minifotbal, Ioan Onicaș.

Aici puteți vedea toate partidele în direct.

Meciurile primei zile:

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS