Social

Restricții în alte șase comune din Bistrița-Năsăud. Hotărârea CJSU

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud a introdus restricții în alte unități administrativ-teritoriale unde incidenţa cumulată a cazurilor de îmbolnăviri cu Covid-19 în ultimele 14 zile este mai mare de 1,5/1000 de locuitori și mai mică de 3/1000 de locuitori: Dumitra, Tiha Bârgăului, Matei, Galații Bistriței, Teaca, Coșbuc.

În aceste UAT-uri, activitatea operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, se va desfășura fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului și în intervalul orar 06.00 – 23.00.

Aceleași restricții se aplică și în cazul activității operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc.

Restricţiile prevăzute de Hotărârea CJSU nr. 59/27.10.2020 se vor ridica în funcție de incidenţa cumulată a cazurilor de îmbolnăviri cu Covid-19 în ultimele 14 zile, comunicată de către Direcţia de Sănătate Publică.

Aceste măsuri intră în vigoare începând cu data de 28 octombrie.

În ultima perioadă, au fost introduse restricții în Monor, Milaș, Ciceu Mihăești, Cetate, Chiuza, Mărișelu, Șintereag, Prundu Bârgăului, Livezile, Șieu Măgheruș, Șieu Odorhei, Budacu de Jos.

3 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.