Actualitate

Un retailer german de modă deschide un magazin la Bistriţa. Spaţiul este aproape gata

(FOTO) Unul dintre cei mai mari discounteri de îmbrăcăminte din Germania, cu o reţea de peste 3.500 de magazine în Europa, îşi va deschide un magazin şi în B1 Retail Park de pe Calea Moldovei, în noul corp de clădire construit de investitori.

Este vorba de KiK, care are 2.600 de magazine numai în Germania. Brandul este prezent şi în Austria, Cehia, Polonia, Ungaria, Croaţia, Olanda, Slovenia, Slovacia, Italia şi, din 2018, în România.

 

Cu o creştere anuală de aproximativ 200 de magazine, KiK se numără printre companiile cu cea mai mare expansiune din Europa. Discounterul german a intrat pe piaţa locală la finalul lunii septembrie cu un magazin deschis la Oradea, după care a deschis şi la Botoşani în urma unei investiţii totale de peste 200.000 de euro. Retailerul german de modă vizează extinderea în oraşele cu peste 25.000 de locuitori.

Oferta de produse a brandului este reprezentată în proporție de 70% de segmentul de textile, fiind completată de alte articole precum accesorii de interior, cadouri, jucării și produse de papetărie.

KiK este furnizor de textile de bază. Sortimentul preponderent constă în articole basic, ușor de combinat în orice ținută, care constituie dotarea de bază a oricărui dulap cu haine.

4 comentarii

 • Kik este unul din mail multe retaileri foarte controvesati din cauza politici lor aprovizionare de produse care mereu sint facute in conditii precare. Preturile mici practicate la vinzare vin cu un cost social urias in tarile subdezvoltate. E foarte departe de fair trade si foarte aproape de sistemul unica folosinta a produselor. Nivelul tot mai scade cu fiecare retailer nou care deschide inca un magazin intro piata deja saturata.

  • KiK este un acronim pentru „Kunde ist Konig” – (Clientul este rege).
   Clientii pot cumpara un costum complet, pentru mai putin de 30 euro-!
   KiK isi cumpara produsele de la aproximativ 500 de furnizori din Bangladesh, China, Pakistan, si Turcia, cu cel mai mare contribuabil
   din Bangladesh, reprezentind peste 40% din comenzi.
   Vezi: https://en.wikipedia.org/wiki/KiK
   (translate google.ro)

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS