Actualitate Social

Roadele toamnei şi-au dat întâlnire în Heidenfeld

Belşug şi atmosferă de sărbătoare la Festivalul ”Toamna Bistriţeană”, unde legumele, fructele sau mustul te îmbie să îţi umpli cămara.

A venit, a venit toamna, iar 2011 a fost un an rodnic. O dovedesc standurile pline de legume, fructe, produse apicole sau must amenajate în Complexul Heidenfeld din Viişoara, unde Festivalul ”Toamna Bistriţeană”, organizat de primărie sâmbătă şi duminică, a ajuns la ediţia a X-a.

Pe parcursul celor două zile de festival al roadelor, Piaţa Decebal şi piaţa en-gros de pe Str. Tărpiului au fost închise.

La sărbătoarea recoltei, mii de bistriţeni au venit în Heidenfeld  să se aprovizioneze, să deguste diversele soiuri de struguri, mustul şi bucatele care îţi lasă gura apă, să asculte muzica fanfarelor şi ale ansamblurilor folclorice, să vadă maşinile şi utilajele agricole, sau pur şi simplu să se bucure alături de familii de vremea plăcută, desprinsă parcă din filmul ”Legendele toamnei”.

O toamnă bistriţeană însorită, încărcată de roade din grădini, vii şi livezi, pe care o puteţi savura în continuare în Heidenfeld. Dacă nu credeţi, priviţi imaginile postate pe pagina noastră de facebook

 

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS