Actualitate Recomandări

Robert Sighiartău: ”Balaurul” a hotărât că infractorii nu sunt infractori, iar politicienii corupți trebuie protejați

”Nu ne putem salva pe rând, ne salvăm toți odată” – Varujan Vosganian (ALDE). PSD și ALDE și-au dus misiunea până la capăt. Alianța PSD-ALDE-UDMR ne-a arătat tuturor că face ce vrea. Sub umbrela democrației parlamentare, a hotărât că infractorii nu sunt infractori, iar politicienii corupți trebuie protejați”, a scris pe pagina sa de Facebook secretarul general al PNL, deputatul Robert Sighiartău.

Parlamentarul PNL a adăugat: ”Pentru oricine e limpede că anumite articole sunt cu dedicație specială pentru conducătorii acestor partide iresponsabile. PNL merge până la capăt. Vom ataca la Curtea Constituțională modificările votate de alianța toxică, vom apela la toate pârghile constituționale și vom face toate eforturile pentru ca acest balaur să plece de la cârma acestei țări”.

Proiectul PSD-ALDE-UDMR de modificare a Codului de procedură penală a fost votat, luni seară, de plenul Camerei Deputaţilor, în calitate de cameră decizională, după mai multe ore de dezbateri. PNL şi USR au anunţat că vor ataca legea la Curtea Constituţională.

2 comentarii

  • Stai molcom frate Sighi,daca erati voi la putere,iar tutorele tau Nelutu mexicanu era in pericol atunci sunt convins ca ai fi procedat la fel ca actualii.Diferenta intre unii si altii este foarte mica,cum e si diferenta intre tine si valutistii din Decebal.Ei castiga un euro la vedere cu borseta dupa cap ,iar tu mii de euro prin FNI-ul tau dupa perdea.Sunteti toti o apa si-un pamant. PAREREA MEA!

  • Sigartău, îmi pare rău să vă anuț pe dumeavoastră că o dată ce ai dat mâna cu Neluțu Mexicanu ești lafel de mânjit ca ceilalți pe care acum îi sudui (pe drept cuvânt).
    Aceștia pot să fie luați la împins vagoane de alți oameni, nu de către tine, nu de către voi. De aceea a ajuns sărmanul PNL să fie băgat în seamă doar de frați.
    PS. Cum explici că Neluțul Nexicanul nu este la închisoare ?!!!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.