Politică

Robert Sighiartău: Domnule Ciolacu, dacă aveți onoare știți ce trebuie să faceți…

Deputatul PNL Robert Sighiartău spune că, în cazul în care legea eliminării pensiilor speciale ale parlamentarilor este declarată neconstituțională de CCR, premierul Marcel Ciolacu, liderul PSD, trebuie să facă un pas în spate.

”Domnule Ciolacu, dacă aveți onoare știți ce trebuie să faceți…

După ce, timp de 1 an și 6 luni, Marcel Ciolacu și ministrul său Budai au aruncat tot felul de tiribombe și fumigene cu legea pensiilor și a salarizării, a impozitării globale, a reducerii impozitării etc. După votul din plen pentru eliminarea pensiilor speciale, a lansat un atac nedemn la adresa PNL, deși împreună cele două partide au votat legile propuse de PSD.

Marcel Ciolacu continuă aceeași strategie ticaloasă pe care a dus-o la adresa PNL, dar de data asta din calitatea de prim-ministru. Ca atare, îi lansez o provocare lui Marcel Ciolacu în care onoarea joacă un rol important. Asta pentru că dânsul pune un mare preț, așa cum a declarat-o de multe ori, pe statura morală a unui om politic.

Domnule Ciolacu, dacă CCR declară neconstituțională legea pe care am votat-o în Parlament, vă rog să vă onorați cu demnitate cuvântul și să faceți un pas în spate. Pentru că ați stiut că legea va fi neconstituțională și ați mințit poporul român, atacând PNL.

Dacă legea va trece de CCR, atacul josnic pe care l-ați lansat astăzi față de PNL mă face pe mine, Robert Sighiartău, să vă arăt cartonașul galben.

FAIR-PLAY, domnule MARCEL CIOLACU!”, este mesajul lui Robert Sighiartău.

9 comentarii

 • …pleci acasa?
  Tu cat ai fost la privat ti ai platit pensie?
  De asta te ai facut parlamentar?
  Sa ai pensie?

  38
  4
  • Incredibil cat tupeu!!!! Tu vorbești de onoare Rombică????
   Politicienii astia nu au scrupule.

   29
   1
 • Ciolacu va face 5 pași în spate, pentru elan, ca să-i tragă un șut unde trebuie PNL-ului. Din 2024 vom avea guvern PSD-AUR.

  33
  10
 • Are tupeu moștenit de la broscoi.
  No Numa zic.
  Cine naiba va mai crede?
  Analfabeți cu facultăți făcute pe la privati și doctorate plagiate, ăștia ne conduc.
  Doamne Dumnezeule ai grija de noi doar tu ne-ai mai rămas.

  11
 • Sigartău face parte din echipa înfrângătoare care a distrus PNL când l-au dat jos pe Orban și l-au pus pe Câțu președinte. Sunt mai mulți fraieri care au reușit astfel să aducă PSD la guvernare și să ducă PNL de la 25% la sub 15%. Hai să le dau numele: Boc, Flutur, Roman, Rareș Bogdan, Alina Gorghiu, Raluca Turcan, Iulian Dumitrescu, Lucian Bode, Sigartău , și alții. Evident debarcarea lui Orban s-a făcut sub autoritatea lui Iohannis.

  6
  1
 • Domnule Senator ati explicat si ati dat numele fostilor colegi si sa nu uitati ca pe vremuri fata de acesti politicieni au avut pareri bune si Ecologistii si Verzii in general .
  Tocmai de aceea eu Marius Balan am pus punct votarilor cate zile mai am de trait.
  Gata ! La pescuit in zilele scrutinelor !
  M-au convins ultimele apucaturi marca PSD + PNL din Senat odata cu modificarile in rau a Codului Urbanistic si a jocului murdar facut de senatorii( LU PESTE PRAJIT) care canta la aceeasi masa cu rechinii imobiliari.

  4
  2
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS