Actualitate

Robert Sighiartău: Iată de ce s-a ajuns în situație de criză. Soluție pe termen scurt

”Suntem îngrijorați de situația înregistrată în Bistrița-Năsăud în ceea ce privește colectarea deșeurilor. Am tot așteptat ca această situație de criză să se rezolve, nedorind să speculăm politic această împrejurare nefericită pentru cetățenii județului. Suntem într-o situație fără precedent în județul nostru, CJ și ADI Deșeuri nu au reușit să gestioneze corect această problemă și suntem în incapacitatea de a colecta gunoaiele. Consilierii județeni PNL au atras de nenumărate ori atenția, încă de acum doi ani, că dacă nu se vor lua măsuri concrete în relația cu compania Vitalia vom ajunge într-o situație de criză. Iată că am ajuns în această situație de criză”, a afirmat președintele PNL Bistrița-Năsăud, consilierul județean Robert Sighiartău, într-o conferință de presă.

El a adăugat că ”administrația PSD prin ADI Deșeuri nu a reușit să gestioneze corect acest contract și nici să vină cu o soluție viabilă care să rezolve această problemă”: ”Vă rog să aveți în vedere că Vitalia nu a mai avut licență de funcționare încă din data de 2 mai, conform declarațiilor directorului tehnic Ștefan Sîngeorzan. Ei bine, după trei luni administrația PSD nu a reușit să vină cu o soluție pe termen scurt pentru rezolvarea acestei probleme majore. Nu dorim să tratăm politic această problemă, dar tocmai aceasta este cauza pentru care s-a ajuns în situația în care suntem, politizarea excesivă a companiei private Vitalia și lipsa unui management profesional ne-au adus în situația aceasta gravă. O să regăsiți în structurile de funcționare ale companiei Vitalia foarte mulți politicieni și simpatizanți PSD, ei conduc compania Vitalia”.

Sighiartău a menționat că ”o soluție pe termen scurt ar fi ca fiecare UAT să închirieze autovehicule speciale care să asigure transportul la groapa de gunoi. În timpul acesta, bineînțeles, trebuie lucrat la un caiet de sarcini sănătos pentru un contract care să nu ne mai aducă în situația în care ne-au adus acum Vitalia și ADI Deșeuri”.

2 comentarii

 • Si asa vorbi pufoiasul. Dar mataluta unde ai spus in calitatea ta de consilier judetean ca e prost contractul? ai spus-o in baie in fata oglinzii pe cand faceai exercitii de retorica? Biet copil!Cum se vede ca nu-i functia asta de tine. E de neimaginat sa fii consilier judetean la al doilea mandat acum si sa nu te fi auzit nimeni zicand ceva prin consiliul ala judetean. Si acum dupa ce ai tacut atat sa vii cu prostiile astea. Dar ce esti la biserica ta aici? Domnul a dat, tot Domnul a luat??????

 • Lasati comentariile pentru fotbal.
  Oamenii asteapta fapte , nu declaratii .
  Daca sunteti in stare lasati comentariile si treceti la fapte.
  In ultimul timp , declariile sunt principala activitate a oamenilor politici.
  Nu credeti ca ne-am saturat de declaratii.
  Dar voi ?

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS