Actualitate

Robert Sighiartău, ”victorie de etapă” în lupta pentru indexarea alocațiilor

Secretarul general al PNL, deputatul Robert Sighiartău, anunță, într-o postare pe Facebook, că a reușit încă ”o victorie de etapă”, în sensul că a convins Comisia de Muncă din Camera Deputaților că este nevoie și de indexarea alocațiilor pentru copii cu rata inflației.

Înca o victorie de etapă pentru copiii României. Am reușit și indexarea alocațiilor pentru copii.

Comisia de muncă a Camerei Deputaților a votat în unanimitate propunerea mea legislativă de indexare a alocațiilor de stat pentru copii cu rata inflației.

E un pas bun. Presiunea publică și solidaritatea dau rezultate.

Așadar, mergem mai departe! Alocațiile pe care am reușit să le majorăm trebuie protejate de scumpirile generate de guvernările socialiste”, a scris Robert Sighiartău.

https://www.facebook.com/297986874302594/photos/a.323006678467280/526456251455654/?type=3&theater

Reamintim că amendamentul referitor la mărirea alocațiilor pentru copii, promovat de deputatul PNL Robert Sighiartău, a fost votat de majoritatea deputaților și senatorilor. Ulterior, amendamentul a fost revotat, după ce a fost schimbată sursa de finanţare.

În Bistrița-Năsăud sunt 59.070 de beneficiari de alocații de stat. Agenția Județeană de Plăți și Inspecție Socială Bistrița-Năsăud a virat în conturile lor într-o lună aproape 10 milioane de lei.

Începând cu drepturile lunii aprilie 2019, s-a majorat alocația de stat de la 84 de lei la 150 de lei și de la 200 de lei la 300 de lei pentru copiii între 0-2 ani sau 3 -18 ani pentru copiii cu handicap.

4 comentarii

  • Draga domnule Viorel, imi pare rau ca trebuie sa va spun asta dar…. Odata ce faci un copil trebuie sa si muncesti sa il cresti, educi si sa ii oferi cele necesare. As vrea sa cred faptul ca nu va așteptați sa va creșteți copiii din alocație.!!!! Sunt deacord ca alocatiile sunt mici… Dar trebuie sa fiti constienti ca aceste alocatii sunt doar un sprijin pentru familie in creșterea unui copil… Nu se poate sa gândești ca o sa faci un copil si il vei creste cu banii din alocație!!!

 • Nu mai sunt bani nici pentru platit lumina la sediul guvernului si voi veniti cu cresteri de alocatii.Cand o sa preluati guvernarea o sa va cacati pe voi de foame!!O sa va lase ciumatii de psdisti mostenire o tara,mai ceva ca pe vremea lui Stefan cel Mare cand veneau turci peste Dunare!!

  • de unde sti tu mai cristi ca nu sunt bani ?

   ai vazut cumva la tonomatele de la tv ? esti de dreapta ?

   eu zic ca sunt bani

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS