Social

ROland Jazz Festival la Sîngeorz-Băi

ACTUALIZARE A IV-a ediție a ROland Jazz Festival, unde invitați sunt artiști și trupe din mai multe țări, are loc în parcul din Sîngeorz-Băi în perioada 31 iulie – 2 august.

Vor concerta la ediția 2015 a festivalului de jazz de la Sîngeorz-Băi, eveniment free open air, Fish in Oil (Serbia), Gentry Sultan (Ungaria), Funk’e Fetisch (România), Impromptu Project (România-Austria: Cristian Ciceu – chitare, Voland Szekely – percuție), Rodion Ladislau Roșca.

afis roland jazz festival 2015Spectacolele încep în fiecare seară la ora 20.00. o seara altfel roland jazz

Duminică 2 august va fi și ”O seară altfel” – un spectacol de Andrei Ciopec: teatru, muzică, improvizație, poezie, close-up magic. Cu: Ovidiu Coșovanu, Elena Albu, Andrei Ciopec și Dorel.

În perioada festivalului, la clubul hotelului Hebe va expune artista berlineză Lali Torma. Ea va face și un performance pe muzică de jazz.

Directorul festivalului organizat de Centrul Județean pentru Cultură, Primăria Sîngeorz-Băi și Asociația Cultural-Umanitară ”Puntea” este Roland Szekely.

1 comentariu

  • Sangeorzenii cu jazz-ul, bistritenii cu folclorul popular. Cateva mii de tineri bistriteni prefera Clujul tocmai pentru ca s-au saturat de taranizarea Bistritei.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS