Actualitate

Țociu și Palade au întreținut atmosfera la Toamna Bistrițeană

Renumiții comici Romică Țociu și Cornel Palade au adunat, duminică, numeroși bistrițeni de toate vârstele care s-au amuzat în Complexul Heidenfeld din Viișoara, în cea de-a doua zi de sărbătoare a Festivalului Toamna Bistrițeană.

”Am gândit Toamna Bistrițeană ca un eveniment cu mare priză la public!

În acest weekend, complexul de agrement din Heidenfeld a găzduit o veritabilă sărbătoare a belșugului toamnei și a bunei dispoziții.

O expoziție cu vânzare de legume, fructe și produse apicole, dar și spectacolele folclorice și momentele de umor cu renumiții comici Țociu și Palade au adus împreună mii de bistrițenii de toate vârstele.

Oamenii au putut să își procure cele mai frumoase bucate de sezon, cei mai merituoși expozanți au fost premiați, iar muzica populară a întregit o atmosferå de petrecere câmpenească pe placul tuturor celor prezenți”, a scris pe Facebook primarul Ioan Turc.

Cântec, joc și voie bună la Ghinda

”Cântec, joc și voie bună” pentru concitadinii din Ghinda! Am avut azi plăcerea de a reveni în localitatea componentă Ghinda, unde am organizat a treia ediție a unui eveniment devenit deja tradițional.

Spectacolul folcloric susținut de artiștii ansamblului ”Cununa de pe Someș” a fost precedat de concursuri și animație cu personaje de poveste pentru cei mici.

Nu a lipsit nici întrecerea bucătarilor la ceaun pentru cel mai bun gulaș, succesul preparatelor gastronomice locale fiind incontestabil.

Vremea a ținut cu noi, oamenii din Ghinda s-au simțit bine, iar bucuria reîntâlnirii a fost împărtășită de toți cei prezenți!”, a menționat primarul Bistriței.

14 comentarii

 • Deja e altceva și Toamna bistrițeană, se vede că există un interes mai mare pentru oameni și așteptările lor. Cu respect, mulțumiri domn primar!

  15
  47
  • Totul ține de locație dacă organizezi evenimetele şi activitățile în cartiere unde sun oameni, drumuri şi parcări vine lumea şi au reuşită dacă le organizezi în centru vechi sau în parcul mare unde nu sunt oameni , drumuri şi parcă atunci ai ce ai avut şi până acum adică ciu- ciu.

   25
   21
  • Așa domn primar, faceți-vă poze multe! Drone nu ați avut? Orașul e varză, administrația e varză, totul e varză și voi vă faceți poze cu fraierii. Succesuri multe la alegeri, bistrițenii rabdă orice.

   29
   7
  • Acuma nu mai este kitch? ca pe vremuri erau primii la criticat acest festival al Toamnei organizat la Viisoara. Doamne ce mai criticati atunci….. nu este nimic diferit…despre ce vorbim. Si atunci ca si acum era vorba despre sarbatorirea toamnei! da aveati si aveti motive sa va arogati tot felul de evenimente de parca nu ar mai fi existat niciodata!!! Atunci era rau acuma e bine…. ce ti-e si cu scamele astea….

   23
   1
 • Mda, doi obositi cazuti într-un fost târg de vite.
  Atmosfera, ce sa mai ….. ceva manele n-au rasunat?
  A început deja campania electorala pentru prosti?

  35
  19
 • „cantec, joc și voie bună”:))) Să fie, fără număr!!!!! Săracilor,luați cu circ,nu contează că nu aveți ce pune pe masă , nu contează că mașinile voastre au devenit niște rable din cauza străzilor bombardate ” ,nu contează că suntem Caracalul Ardealului, să fie joc și voie bună …și să votați …

  20
  3
  • asteptam sa dea consilerul o vorba despre cum ca e in curtea lor…bla bla….adica a lor! nu a noastra …a celor ce le platim salarii…. Asteptam!

   13
   1
 • Felicitari domnului Primar pentru organizarea unui eveniment mai vesel si interesant.
  Nu toata lumea alege FRACUL si PAPIONUL la opera.

  6
  39
 • În cocluzie a nimerit-o și primarul ăsta măcar odată și a fost o reușită față toate eșecurile repetate din Centru Vechi și Parcu Mare.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.