Recomandări Social

Roşii uriaşe în ferma lui Florentin Bodiu din Dumitra. Unde le puteţi găsi

(FOTO) S-au copt tomatele autohtone, au forma şi gustul de altădată şi, mai mult, sunt mari şi cărnoase. Câteva fotografii cu prima recoltă din acest an, postate de Florentin Bodiu din Dumitra, au stârnit admiraţia internauţilor cărora nu le vine să creadă ce mari s-au făcut roşiile de Dumitra.

   

Mândru de recolta lui, Florentin Bodiu i-a anunţat pe prietenii virtuali că vor găsi tomatele la magazinul său de pe strada General Grigore Bălan, dar şi la Mediaş, unde membrii Asociaţiei Produs în Bistriţa-Năsăud vor fi fi prezenţi în acest sfârşit de săptămână la un festival organizat în localitate.

În total, anul trecut la nivelul județului Bistrița-Năsăud au fost 57 de beneficiari ai programului de tomate, iar anul acesta sunt înscriși 107 fermieri. Sprijinul de minimis pentru tomate este de 3.000 euro.

După mai bine de patru ani de muncă, în care s-a confruntat cu multe dificultăți, tânărul fermier Florentin Bodiu din Dumitra, cultivator de legume bio, își vede un vis împlinit. A reușit să deschidă un mic magazin la Bistrița unde vinde legume proaspete obținute în ferma sa de familie, aşa cum Timp Online a scris AICI.

2 comentarii

  • Nu am comentarii DAR MA INTERESEAZA DACA TRIMITE SI COLETE IN TARA SI CE ANUME PRODUCE, EU SUNT IN BUCURESTI SI SUNT INTERESATA SA CUMPAR PRODUSE ROMANESTI

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS