Actualitate

Roxana Ciuhulescu se antrenează împreună cu bistrițenii!

Federaţia Română de Culturism şi Fitness continuă seria de evenimente dedicate popularizării unui stil de viaţă sănătos şi a importanţei primordiale pe care o are sportul pentru sănătatea noastră mentală şi fizică.

În această săptămână, Bistriţa va găzdui o serie de manifestări dedicate acestui deziderat. Ambasadorul federației de specialitate, Roxana Ciuhulescu, împreună cu cei mai cunoscuți antrenori și instructori de fitness din zonă vor susține, joi, antrenamente deschise în mai multe săli din oraș.

Vineri, președintele Federației de Culturism și Fitness, Gabriel Toncean, alături de sportivi emblematici și specialiști în domeniu, vor fi prezenți în mai multe licee din municipiu pentru a promova cauza alimentației sănătoase și, bineînțeles, a sportului.

Tot vineri, 20 octombrie, toţi iubitorii sportului sunt aşteptaţi începând cu ora 18:00, la Fitness Festival, în Sala Polivalentă pentru a se antrena și învăţa de la cei mai buni instructori cum îşi pot crea şi dezvolta un stil de viaţă sănătos.

„Indiferent de vârstă sau de pregătirea sportivă, am onoarea să-i invit pe toţi bistriţenii la Fitness Festival, vineri, începând cu ora 18:00, la Sala Polivalentă. Am gândit acest eveniment împreună cu echipa Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, căreia pe această cale vreau să îi mulţumesc pentru susţinerea şi promovarea sportului. Este modalitatea prin care încercăm să-i convingem și să-i stimulăm pe cei care încă nu au început să facă mișcare, să ia măsuri, iar pe cei care practică deja un sport, să întâlnească sportivi de performanţă, instructori și antrenori care să-i ajute în dezvoltarea lor” – Gabriel Toncean, preşedintele Federaţiei Române de Culturism şi Fitness.

În cadrul Fitness Festival vor fi clase precum: Tae Bo, Free Style, Zumba, Kick Box , Kangoo Jumps si Pilates, program realizat în colaborare cu prof. Virgil Rus / New Art of Body Gym).

Participarea la aceste cursuri este liberă în limita locurilor disponibile în sală.

„Fitness Festival” face parte din seria de evenimente dedicate promovării unui stil de viață optim si a importanței pe care sportul o are pentru sănătatea noastră fizică și psihică. Acțiuni similare au avut loc în mai multe orașe din țară, printre care București, Sibiu, Brăila sau Târgu Mureș.

„Publicul a reacționat foarte bine la iniţiativa noastră, de exemplu la Reghin unde acţiunea a fost organizată tot într-o sală polivalentă, cei mai mulți participanţi au fost părinţi cu copii veniţi să-i înveţe de la o vârstă fragedă importanţa mişcării” – Roxana Ciuhulescu, gazda evenimentului

Manifestarea are loc la mai puțin de o lună distanță de mult așteptatul Campionat Mondial de Culturism și Fitness – juniori şi masters – care va avea loc între 10 și 13 noiembrie la Bistrița.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS