Actualitate Recomandări

S-a demolat și fostul punct termic de pe Intrarea Cireșului

Pentru a face loc unei parcări suplimentare în proximitatea spațiului de joacă din zona ”Casa Albă”, vechiul punct termic nr. 24 de pe Intrarea Cireșului a fost înlăturat.

Din rațiuni tehnice, a fost necesară păstrarea postului Trafo, dar asta nu împiedică amenajarea a noi locuri de parcare în acel perimetru relativ aglomerat, spune primarul Bistriței, Ioan Turc.

La începutul lunii noiembrie, s-a semnat contractul pentru demolarea a încă patru foste puncte termice din oraș. Până la finalul anului, punctele termice dezafectate de pe străzile Sucevei, Dumbravei, Nicolae Bălcescu și Intrarea Cireșului vor lăsa loc pentru amenajarea unor noi parcări.

Luna trecută, municipalitatea a reluat demolările de foste puncte termice din oraș, cu cele de pe Aleea Pandurilor, str. Axente Sever, unde se dorește amenajarea de locuri de parcare, și Aleea Trandafirilor, unde se vor construi cu bani prin PNRR locuințe pentru tineri care provin din categorii vulnerabile.

În 2021 și la începutul anului în curs Consiliul Local a aprobat trecerea din domeniul public în domeniul privat al municipiului a 13 foste puncte termice, pentru realizarea de parcări. Anul trecut au fost demolate fostele clădiri de pe str. Rodnei, Petru Maior și Aleea Spătarului.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS