Actualitate

La Bistrița s-a deschis sezonul moto 2023

Zeci de motocicliști din Bistrița au participat la o paradă moto care marchează deschiderea sezonului pe două roți.

Motocicliștii au pornit de la poligon și au traversat orașul.

Prin acest eveniment, comunitatea moto din Bistrița și-a propus să atragă atenția asupra faptului că traficul se împarte din nou cu motocicliștii, care își doresc un sezon liniștit, fără incidente rutiere.

Etichete

2 comentarii

 • Sper sa circule fara sa deranjeze participantii la trafic si sa respecte regulile de circulatie. Multi se cred zmeii pentru simplu fapt ca calaresc o motocicleta. Cand sunt mai multi tot timpul se gaseste un istet care sa faca semne sau sa te agreseze ca el este pe moto.

  9
  3
  • Mi-e milă de acești bieți rideri… statistic vorbind și matematic calculând, doar 15% dintre ei apucă vârsta pensionarii. Mulțumesc lui Dzeu că mi-a dat putere și înțelepciune să vând motocicleta (cu mulți ani în urmă) și să donez tot echipamentul. Am avut puterea să spun STOP. De atunci nu m-am mai urcat niciodată pe vreo motocicletă,nici măcar ca pasager. La expirarea permisului de conducere nu am mai prelungit categoria A, am rămas doar cu B. Știu, e cool să ai motocicletă. E cool să turezi motorul prin oraș. E cool să mergi pe terasă și să pui casca de firmă pe masă. Dar la ce am văzut și pățit cutreierând țara pe două roți, motocicliștii termină ori la 2 m sub pământ, ori în scaun cu rotile. Aveți grijă de voi, viața e doar una.

   6
   3
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.